Circulația tramvaielor este oprită pe Șoseaua Giurgiului: Se fac lucrări de modernizare

Circulația tramvaielor este oprită pe Șoseaua Giurgiului, a anunțat Primăria Sectorului 4. Nu se circulă în perioadele 9 – 11 şi 16 – 18 august.

Se suplimentează numărul de autobuze între Strada Luică şi Piaţa Eroii Revoluţiei (Şura Mare).

„Lucrările de înierbare fac parte dintr-un proiect extrem de amplu de ‘Reconfigurare, reabilitare şi modernizare a sistemului rutier şi de amenajare a spaţiilor urbane verzi de pe Şoseaua Giurgiului, menit să asigure condiţii pentru un trafic decent, civilizat şi în deplină siguranţă pe una dintre cele mai aglomerate artere din Bucureşti. Lucrările de modernizare vizează atât partea carosabilă, cât şi cea pietonală, aflate, de altfel, într-o avansată stare de degradare, pe o lungime de 8 kilometri, pe ambele sensuri de circulaţie. În cadrul acestora, anumite tronsoane de pe Şoseaua Giurgiului vor fi lărgite, iar trotuarele vor fi astfel reconfigurate pentru a avea o lăţime mai mare. Mai mult, vor fi amenajate noi locuri de parcare în spic, ajungându-se la un total de aproximativ 2.000 de parcaje publice”, anunţă Primăria sectorului 4.

Primăria va crea piste pentru biciclete, pe ambele sensuri de circulaţie, iar „spaţiile verzi vor fi extinse la maximum şi vor fi transformate în grădini publice, cu mobilier urban nou şi zone de relaxare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here