Ghid pentru serviciile de rent a car in Bucuresti

0
511

Marea majoritate a celor care calatoresc in capitala si aterizeaza in aeroportul international din Otopeni, iau in calcul si utilizarea unui serviciu de rent a car Bucuresti pentru toata perioada sederii lor in tara. Evident capitala este plina de optiuni pentru transport, insa raportat la cost si confort serviciul de inchirieri masini poate fi o alegere perfecta de fiecare data. In comparatie cu mijloacele de transport in comun sau taxiurile cu o masina te vei putea deplasa cat doresti, vei putea vizita nenumarate locatii si puncte de interes turistic si nu in ultimul rand plata o vei face pentru minim 24 de ore de inchiriere, nu vei fi conditionat de parcurgerea unui anumit numar de km, de costuri suplimentare pentru carburant sau bilet ca in cazul celorlalte optiuni de transport. Chiar daca nu sunt de foarte multi ani prezente pe piata firmele de rent a car Bucuresti ofera intotdeauna confortul si siguranta de care are nevoie orice client, chiar daca esti un locuitor al capitalei si ai masina personala in service poti inchiria un autoturism fara sa ai prea mari batai de cap si fara sa implice prea multa birocratie. O masina se poate inchiria cu buletinul si permisul de conducere in original, se poate chiar si direct din fata calculatorului sa fie facuta rezervarea.

Citeste si:  Inchirieri auto Bucuresti fara limita de km prin Rent-a-car-otopeni.ro

Rent a car Bucuresti masini disponibile si in aeroport

Marea majoritate a companiilor de rent a car din Bucuresti cum sunt si cei de la Rent-a-car-otopeni.ro livreaza masinile direct in aeroport, clientul imediat ce a coborat din avion si a terminat cu bagajele, va fi asteptat cu o pancarda de reprezentantii de la firma de inchirieri auto de la care au ales sa rezerve direct in aeroport la terminalul sosiri. Fara prea mari batai de cap acestia vor fi insotiti pana la masina unde se va intocmii contractul de inchiriere, se va emite factura si vor achita contravaloarea zilelor de inchiriere.

Citeste si:  600 de cai putere pentru Aston Martin

Preturi destul de accesibile

Clientii care nu au suficienta experienta cu firmele de rent a car Bucuresti considera ca preturile sunt extrem de mari pentru inchirierea unei masini. Nimic mai fals, o masina din clasa economica de exemplu poate fi inchiriata cu numai 10 euro pe zi pentru perioade mai lungi de 20 de zile. De asemenea pentru perioade mai lungi tarifele se pot negocia.

Gama diversificata de masini

Piata de inchirieri masini este una cat se poate de variata, exista mai toate modelele de masini in parcurile firmelor, de la modele de lux si pana la cele mai economice, toate acestea se pot inchiria de orice client. Spre exemplu de la Rent-a-car-otopeni.ro veti putea inchiria ultimele modele de lux germane cum ar fi Bmw sau Mercedes, masini din gama locala cum ar fi Dacia Logan sau Renaulti si nu in ultimul rand masini de teren. Flota acestora cuprinde cateva sute de modele disponibile pentru turisti, persoane fizice si nu in ultimul rand companii care vor sa isi externalizeze costurile cu mentenanta unei flote proprii. Acest ultim serviciu se numeste leasing operational si este pus la dispozitie pentru o perioada de minim 12 luni de zile la un pret de numai 8 euro pe zi in cazul in care se inchiariaza mai mult de 3 masini.

Citeste si:  Cum va deplasati cand masina este in service

Rent-a-car-otopeni.ro Calitate si alegerea perfecta

Daca te aflii pentru cateva zile in capitala si ai nevoie de o masina, poti opta pentru colaborarea cu Rent-a-car-otopeni.ro care iti pune la dispozitie servicii foarte bune de inchirieri masini, inchirieri auto pe termen lung si nu in ultimul rand daca nu ai un permis de conducere si inchirieri masini cu sofer. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.rent-a-car-otopeni.ro si sa iti rezervi masina pe care o doresti, cu siguranta vei beneficia de oferte foarte bune si de reduceri mari de pret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here