Una din cele mai folosite piese de mobilier, o canapea extensibila se va potrivi atat livingului unui apartament, cat si livingului unei case, pentru ca este confortabila si este destinata relaxarii dupa zile incarcate de sarcini personale sau profesionale cotidiene. Proprietarii care se gandesc sa isi renoveze sau sa isi amenajeze spatiul locuintei nu trebuie sa excluda canapeaua de pe lista de cumparaturi.

In functie de preferintele cumparatorilor, de spatiul de care dispun si de alte considerente, https://www.casaeduard.ro ofera atat variante de canapele fixe, cat si canapele extensibile celor interesati.

Situatii in care este potrivita o canapea extensibila vs. situatii care cer achizitionarea unei canapele fixe

Alegerea unei canapele nu este atat de simpla precum pare la prima vedere, iar considerentul estetic nu este singurul criteriu de care trebuie sa tina cont cumparatorii. Canapeaua extensibila reprezinta alegerea ideala a celor care doresc sa foloseasca spatiul disponibil din locuinta intr-un mod inteligent.

Canapeaua extensibila are principalul avantaj de a se putea transforma intr-un pat confortabil in doar cateva secunde. Pe toata perioada zilei, aceasta poate fi folosita normal, sub forma unei canapele care confera bun gust si rafinament livingului, iar noaptea este un pat confortabil pentru musafiri sau membrii familiei.

De asemenea, canapeaua extensibila este ideala in contextul in care proprietarii unei garsoniere mici doresc sa maximizeze spatiul disponibil ca sa se putea bucura de un living frumos decorat si spatios, iar noaptea camera se transforma intr-un dormitor intim, o data cu transformarea canapelei in pat.

Canapea extensibila | Canapele | CasaEduard.ro

canapea extensibila

Canapeaua fixa, pe de alta parte, reprezinta o investitie foarte buna pentru cei care isi doresc sa o cumpere pentru scopul ei initial, acela de spatiu de relaxare si odihna, fara a fi transformata intr-un pat. Sunt situatii in care canapeaua fixa reprezinta o implinire a visului de amenajare a livingului, bucatariei sau chiar a mansardei.

Canapeaua fixa, moale si confortabila este remediul perfect pentru persoanele care ajung acasa obosite si doresc sa se odihneasca putin, fara sa adoarma. In plus, canapeaua fixa este de cele mai multe ori mai rezistenta in timp decat cea extensibila pentru ca nu este transformata in mod constant in pat, dispunand de mai putine obiecte care se pot deteriora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here