Stomatologia este una dintre ramurile medicinei in care se urmareste mentinerea unei cavitati orale sanatoase si a unei danturi complete si puternice. Cum problemele stomatologice cu care se pot confrunta pacientii care trec pragul unor astfel de cabinete medicale sunt foarte numeroase si variate, medicii trebuie sa fie echipati corespunzator atat pentru propria protectie, dar si pentru a mentine un mediu steril pentru pacientii lor.

Prin urmare, purtarea de uniforme stomatologie, realizate din materiale de cea mai buna calitate, le va oferi protectia si confortul necesar pentru desfasurarea activitatilor profesionale de zi cu zi.

Care este rolul uniformelor stomatologie?

Uniformele pe care le poarta medicii stomatologi nu se diferentiaza de uniformele purtate de medici de alte specialitati, singurul aspect care poate fi diferit fiind culoarea, mai ales ca pe piata exista o mare diversitate in ceea ce priveste acest aspect.

In plus, culorile diferite ajuta la o mai buna diferentiere a cadrelor medicale dintr-o unitate sanitara. De asemenea, uniformele medicale sunt extrem de importante deoarece au rolul de a proteja medicii care le poarta sa se contamineze cu diferiti agenti patogeni – virusuri si bacterii – cu care intra in contact in fiecare zi.

Tocmai de aceea, pentru un grad ridicat de protectie, cadrele medicale, indiferent de specialitate, prefera uniformele antimicrobiene, care au o bariera de protectie mult mai mare, asigurata de ionii de argint pe care materialul din care sunt realizate ii contine.

Aceasta bariera asigura protectia chiar si a pacientilor, deoarece previne transmiterea de virusuri si bacterii de la medicul care ii trateaza si care a intrat in contact cu alti pacienti bolnavi.

Uniforme stomatologie | uniforme antimicrobiene | MediFashion.ro

uniforme stomatologice

Unde pot fi gasite astfel de uniforme medicale?

Domeniul distributiei de echipamente si aparatura medicala este unul competitiv, numai ca medicii care sunt in cautarea unor uniforme medicale de buna calitate si la preturi avantajoase aleg magazinul online MediFashion.ro, unde este disponibila o gama vasta de astfel de elemente esentiale pentru desfasurarea actului medical.

Drept urmare, nu exista diferente intre uniformele purtate de medicii stomatologi si cele purtate de medici cu alte specializari, deoarece rolul principal al uniformelor medicale este acelasi, de protectie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here