Facand parte din industria frumusetii, foarte multe dintre femei opteaza pentru procedeul de indreptare cu keratina. Este un tratament pentru par cu promisiuni minunate. Nascut in Brazilia, a fost adoptat de lumea frumusetii si de vedete precum Michelle Obama si Jennifer Aniston. Aceasta tehnica de tratament garanteaza parul moale, suplu, neted si ultra lucios.

Indreptarea cu keratina este alcatuita in mare parte din fibre de keratina, o proteina naturala prezenta 95% in par. Keratina va fi sigilata in par datorita caldurii placii de indreptat si va umple golurile si invelisul lungimii firului de par. Cu toate acestea, standardele in vigoare specifica faptul ca aceasta substanta, keratina, nu trebuie sa contina mai mult de 0,2% formaldehida, o substanta chimica care – in cazul inhalarii prelungite – poate fi cancerigena. Din acest motiv este esential ca toate clientele interesate sa efectueze aceasta procedura la salon, mai degraba decat acasa.

Pe site-ul JoyaSalon.ro, un salon de infrumusetare din sector 1, clientele pot gasi toate detaliile referitoare la procedura de indreptare cu keratina. Dupa aplicarea keratinei, stilistii recomanda spalarea pe cap cu un sampon fara sulfati, pentru a nu fi contracarat tratamentul. In functie de lungime si de textura firului de par va fi stabilit si pretul.

Indreptare cu keratina | salon de infrumusetare din sector 1 | JoyaSalon.ro

indreptare cu keratina

Argumente pro si contra pentru tratamentul de indreptare cu keratina

Indreptarea cu keratina va intari parul, il va disciplina, il va face ultra lucios si nu il va lasa deloc electrizat. Prin urmare, promisiunea tratamentului este indeplinita, insa clientele trebuie sa stie ca parul isi va pierde o buna parte din volum. Tehnica implica, de asemenea, netezirea la temperaturi foarte ridicate. Prin urmare, se recomanda persoanelor cu parul fin si foarte deteriorat orientarea catre placa de par SteamPod, o placa foarte buna care nu deterioreaza parul deoarece foloseste abur pentru a netezi lungimea parului.

Exista cateva reguli de urmat pentru ca tratamentul cu keratina sa dureze. Pentru a mentine stralucirea si catifelarea parului, se va evita spalarea acestuia timp de 3-4 zile dupa tratament. De asemenea se recomanda folosirea unui sampon si a unui tratament bogat in keratina. Si inca ceva foarte important! Pernele de matase ajuta la indepartarea frizz-ului, deoarece pe timpul noptii va fi limitata frecarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here