Cititul este una dintre activitatile pe care ar trebui sa le facem de drag. Fiecare om ar trebui sa citeasca macar o carte pe luna, sa aleaga aceasta activitate in locul uitatului la televizor in exces de exemplu. De exemplu, in tren, in avion, in autobuz, in metrou se poate citi o carte. Nu spune nimeni ca aceasta ar trebui sa fie singura activitate de relaxare, insa este una dintre activitatile benefice pentru om, pentru ca antreneaza creierul si il pastreaza sanatos. Sa nu mai spunem ca imbogateste vocabularul si permite acumularea de noi informatii interesante.

Fiecare om are unul sau mai multe genuri de carti preferate. Unii prefera romanele de dragoste, altii cartile SF, unii vor thrillere si alte persoane adora cartile de specialitate pentru domeniul in care activeaza. Orice lectura este bine-venita si nu exista ,,nu imi place sa citesc”, ci ,,nu am gasit inca un gen de carte care sa ma atraga. De aceea, este bine sa incercati sa cititi cate putin din toate genurile de carti, diversi autori, pana incepeti sa stiti care sunt cartile ce va atrag cel mai mult.

Daca nu vreti sa cumparati carti, puteti imprumuta de la prieteni sau chiar de la o biblioteca. Iar cand ati stabilit care sunt lecturile voastre preferate si decideti sa va cumparati carti pentru a le avea in biblioteca personala, puteti sa vizitati si o librarie online. De ce sa nu va bucurati de avantajele tehnologiei si de preturile mult mai bune existente intr-o astfel de librarie? In plus, gasiti si mult mai multe titluri, care intr-o librarie clasica poate nu sunt comercializate.

Iar daca va plac cartile de dragoste, ce ati spune daca ati da o sansa unui autor roman? Este vorba despre un autor contemporan si posibil ati auzit despre cartile pe care urmeaza sa vi le prezentam. Va recomandam sa cititi carti de Irina Binder.

In caz ca nu stiati, Irina Binder este cunoscuta pentru cartea de succes ,,Fluturi”, dar si pentru ,,Insomnii” si ,,Strainul de langa mine”. Cartea ,,Fluturi” are patru volume si este inspirata din viata reala a autoarei. In cele patru volume se vorbeste despre ,,fluturii” care apar la inceputul iubirii, despre dragoste, lacrimi, dezamagiri. Actiunea cartii este un adevarat roller-coaster de emotii pentru cititorii si cu siguranta o sa va regasiti in povestile personajelor, pentru ca prezinta aspecte din viata de zi cu zi a oricarui om care a iubit la un moment dat. Toate cele patru volume se citesc foarte usor si cu siguranta o sa va deschida ,,apetitul” spre a citi cat mai multe carti de dragoste sau poate chiar sa incercati si alte genuri literare.

Iar dupa ce veti citi toate cele patru volume ale seriei ,,Fluturi”, va recomandam sa dati o sansa si celorlate carti ale autoarei. De fapt, cu siguranta o sa vreti sa le cititi, pentru ca o sa va captiveze stilul de scris al autoarei.

Asadar, daca va plac cartile de dragoste si vreti sa dati o sansa si autorilor romani, va recomandam sa incercati cartile scrise de Irina Binder, pe care le gasiti si in librariile online din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here