Scaunele dintr-un bar reflecta imaginea localului si, mai exact, a brand-ului respectiv. De la confortul pe care il resimte clientul cand utilizeaza scaunele pana la integrarea armonioasa a acestora in designul localului, trebuie sa te asiguri ca oferi cea mai buna experienta prin atmosfera si mobilier.

Despre cum iti poti alege scaunele de bar potrivite pentru localul tau poti afla din acest articol propus de Scauneonline.ro.

De ce sa tii cont in alegerea scaunelor de bar pentru localul tau?

  1.      Creeaza suficient spatiu pentru scaune. Distanta dintre scaun si bar ar trebui sa fie intre 30 si 40 de centimetri, iar daca acestea au brate, asigura-te ca se potrivesc ca marime de-alungul barului. De asemenea, distanta dintre scaune ar trebui sa fie intre 33- 42 cm.
  2.      Opteaza pentru scaune ajustabile ca inaltime. Acesta este un real avantaj pe care il poti oferi clientilor tai si vei scapa de teama ca cineva ar putea intampina disconfort pe parcursul timpului petrecut la barul tau.
  3.      Spatarul este intotdeauna optional pentru scaunele de bar, dar, la fel ca si scaunele normale pentru masa, acestea trebuie sa asigure un confort ridicat astfel incat clientul sa se bucure de timpul petrecut in localul tau. Din acest motiv este indicat sa alegi scaune de bar cu spatar pentru o sedere mai relaxata si indelungata. O alternativa a scaunelor cu spatar este reprezentata de cele cu un semi-spatar care, desi nu ofera spatelui un suport in totalitate, creeaza un mediu stilizat si modern.
  4.      Materialul din care sunt fabricate scaunele trebuie sa permita o curatare usoara, sa fie rezistent si sa nu absoarba mirosurile. Astfel, poti opta pentru scaune din lemn, care se adapteaza usor oricarui mediu si tip de design, scaune din plastic care sunt cel mai usor de intretinut si cele din piele care au un aspect elegant si modern.
  5.      Decorul este un alt aspect de care trebuie sa tii cont in alegerea scaunelor. Acestea trebuie sa se contopeasca cu restul mobilierului: bar, mese, dulapuri sau suporturi. Cu toate acestea, noutatile din domeniul designului interior incurajeaza combinatiile atipice. Asadar nu iti fi teama sa alaturi piese total diferite, joaca-te cu texturile si culorile complementare pentru un design unic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here