Culoarea dintilor este un aspect foarte important pentru cei care isi doresc un zambet frumos, motiv pentru care unii oameni apeleaza la diferite metode pentru albirea danturii. Numai ca o dantura mai frumoasa si stralucitoare se poate obtine si cu ajutorul unor proceduri stomatologice obisnuite, cum ar fi detartrajul.

Prin urmare, cei care au nevoie de o procedura completa de detartraj in sector 2 pot apela la clinica dentara Elveto Dent, care este una dintre cele mai performante clinici stomatologice, din echipa careia fac parte medici dentisti cu experienta.

In ce consta procedura de detartraj?

Detartrajul este o procedura de igienizare profesionala, in profunzime, care are ca obiectiv indepartarea depunerilor de tartru de la nivelul dintilor si, mai ales, din zona subgingivala.

In cadrul clinicii Elveto Dent, o clinica stomatologica din sector 2, procedura de detartraj se realizeaza atat manual, cat si cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete, care printr-o vibratie facuta la o viteze foarte mare elimina tartrul, dar pentru a evita aparitia unor leziuni la nivelul dintilor se foloseste apa pentru racire.

Care sunt beneficiile detartrajului?

Procedura de detartraj ar trebui efectuata periodic, o data la 6 luni, atat pentru a preveni riscul apartiei cariilor si chiar a bolilor parodontale, cat si pentru a obtine o dantura mai curata, deci mai alba si un zambet mai frumos.

Acestea sunt principalele efecte pe care le are detartrajul realizat la clinica Elveto-Dent.ro, reprezentand totodata si cele mai importante beneficii ale acestei proceduri. Acestora li se mai pot adauga si alte beneficii, cum ar fi faptul ca odata cu indepartarea tartrului sunt eliminate si petele si coloratiile de pe dinti, obtinandu-se o cavitate orala sanatoasa si un zambet frumos, fara riscul unor sangerari gingivale.

Detartraj in sector 2 | clinica stomatologica din sector 2 | Elveto-Dent.ro

Detartraj in sector 2

De asemenea, deoarece este o procedura simpla si rapida – dureaza aproximativ 15-30 de minute – si fara durere, acest lucru ar trebui sa incurajeze pacientii sa nu amane vizita la medicul dentist pentru detartraj.

Altfel spus, procedura de detartraj este o metoda de preventie impotriva cariilor si altor afectiuni stomatologice, care este recomandata atat celor care nu au nicio problema dentara, cat si celor predispusi la aparitia acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here