Din ce in ce mai multe companii mici, mijlocii si mari, indiferent de vechimea lor pe piata din Romania, transmit administratorilor semne si semnale ca necesita mai multa atentie din partea lor si de o investitie intr-un sistem performant, care sa aduca nu numai profit, ci si notorietate companiilor.

Exista, asadar, multe semne care tradeaza nevoia de un sistem ERP in cadrul firmei, astfel incat procesele care au loc in cadrul acesteia sa fie mai clare si mai usor de urmat de toti utilizatorii. Sistemul ERP permite atat dezvoltarea companiei la nivel national, regional si global, cat si cresterea numarului de utilizatori. Cele mai bune solutii ERP Romania sunt cele asigurate de una dintre companiile de top din domeniu.

Reprezentantii https://attosoft.ro/ se arata dispusi sa le explice viitorilor utilizatori ai sistemului avantajele acestuia.

Semnele principale ale nevoii implementarii unui sistem ERP

Sistemul ERP reprezinta sistemul informatic care are rolul de a integra toate informatiile din cadrul companiei intr-o singura baza de date. Indiferent ca este vorba despre receptii de marfa, despre managementul relatiei cu partenerii de afaceri, despre calculul salariilor, despre comenzi si oferte sau despre calcule de profitabilitate si chiar despre foi de parcurs, informatiile se intrepatrund si asigura o buna functionare a proceselor din cadrul unei companii.

In cazul in care in cadrul companiei sunt folosite mai multe aplicatii de la mai multi furnizori, chiar si foile de tip XLS de calcul tabelar, in cazul in care documentele sunt inregistrate de diversi utilizatori, se ajunge la o supradimensionare a schemei de personal administrativ si, deci, cu siguranta compania are nevoie de un sistem ERP.

Mai mult decat atat, sunt situatii in care procesele de business din cadrul unei companii se realizeaza cu intarziere sau intr-un timp foarte indelungat sau in care nu se poate dezvolta firma sau deschide noi activitati sau puncte de lucru, plus faptul ca firmele competitive folosesc deja sisteme de calcul mai moderne, care le reduc costurile si le permit sa aiba profit mai mare.

Sistem ERP | ERP Romania | attosoft.ro

sistem ERP

Sunt si situatii in care compania beneficiaza de un sistem ERP si are nevoie de o schimbare, iar administratorii trebuie sa apeleze la o alta firma specializata in domeniu, spre exemplu atunci cand sistemul ERP nu a fost implementat corect, cand costurile de intretinere sunt mari si firma nu asigura suport tehnic adecvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here