Aparitia hemoroizilor este o problema care afecteaza oameni de toate varstele, principalii factori care duc la aparitia acestora fiind sedentarismul, constipatia sau sarcina. Pentru a ameliora insa simptomele acestora, oamenii care se confrunta deja cu hemoroizii pot folosi perna pentru sezut cu gel.

De asemenea, o perna ortopedica pentru sezut este foarte bine de folosit si pentru a preveni aparitia hemoroizilor, mai ales in cazul persoanelor care petrec multe ore in pozitia sezut.

Cu ce se diferentiaza o perna pentru sezut cu gel de cele obisnuite?

Pe piata exista foarte multe modele si tipuri de perne ortopedice pentru sezut, care au rolul de a evita presiunea exercitata asupra zonei coccisului, oferind astfel un confort ridicat celor care sunt nevoiti sa stea asezati un timp indelungat.

Perna pentru hemoroizi | Perna pentru sezut cu gel | Ortosan.ro

perna pentru sezut cu gel

In general, aceste perne sunt ortopedice si anatomice, realizate din materiale de calitate, care sa permita pielii sa respire. Principala diferenta dintre o perna pentru hemoroizi obisnuita si una cu gel este reprezentat tocmai de acest gel, care are rol terapeutic.

Altfel spus, perna cu gel nu numai ca permite o ventilare optima in zona sezutului, dar aceasta absoarbe caldura produsa in mod natural de organism, avand astfel un efect racoritor, care previne transpiratia.

Ce avantaje ofera folosirea unei astfel de perne?

Indiferent daca doresc sa previna sau sa trateze hemoroizii, oamenii care aleg sa foloseasca perne pentru sezut ortopedice se bucura si de alte beneficii importante. Unul dintre aceste beneficii este corectarea posturii, care ajuta la ameliorarea sau chiar evitarea durerilor de spate.

De asemenea, durerile din zona sezutului si a coccisului sunt ameliorate, prin reducerea presiunii asupra zonelor respective. Acest lucru contribuie si la o imbunatatirea circulatiei sangelui, facand din pernele pentru sezut un aliat pentru o stare de sanatate buna.

Cei care doresc sa incerce astfel de perne pot vizita magazinul online Ortosan.ro, unde vor gasi o gama variata de perne ortopedice atat pentru sezut, cat si pentru spate sau chiar pentru dormit.

In concluzie, pernele pentru sezut au devenit o necesitate pentru oamenii moderni, a caror viata este din ce in ce mai sedentara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here