Nimeni nu poate ignora tendinta actuala a oamenilor de a redescoperi in lucrurile simple si minimaliste mai mult confort si mai multa stabilitate decat in cazul obiectelor sanitare ultramoderne.

De exemplu, acesta este cazul si numeroaselor modele de lavoare disponbile atat pentru modernizarea baii intr-o nota minimalista, cat si in cazul respectarii tendintelor traditionale, fapt datorat capacitatii acestor produse de a se integra foarte usor in spatiul oricarei bai. In plus, orice model de lavoar permite prin natura sa simplista sa fie decorat astfel incat sa iti permita sa iti depozitezi si restul de articole sau obiecte sanitare si de toaleta.

Desi suntem obisnuiti cu clasicele chiuvete, totusi ce este un lavoar?

Un lavoar este asemanator unui mic bazin care este montat direct pe o suprafata plana – precum un blat din lemn sau masca de tip dulap. Desi arata asemeni unui vas sau castron mai adanc si mai mare, sunt o alterntiva mult mai eleganta la chiuvetele clasice.

Spatele lavoarelor nu poate fi montat in perete, dar sunt disponibile intr-o gama foarte variata de dimensiuni, forme, modele. Desi au o infatisarea eleganta si moderna, o baie amenajata in stil modern sau traditional sunt o oportunitate pentru orice model de lavoar de a-si defini propriul rol si de a fi apreciat de oricine foloseste baia.

Sunt simplu si usor de instalat?

Raspunsul este da. Desi nu este o “lucrare” lipsita chiar de orice griji, totusi cu putina atentie si minime abilitati practice, oricine poate monta un astfel de lavoar in propria baie.

Dar in cazul in care manualul de instalare indica anumite proceduri care pot parea complicate, cel mai bine apelezi la ajutorul unui specialist. In cel mai scurt timp, lavoarul va putea fi folosit in siguranta.

Ce tip de baterie si robinet pot instala la un lavoar?

Vestea buna este ca pentru alegerea robinetului potrivit nu trebuie sa apelezi la niciun specialist. Iti poti alege orice robinet preferat, in orice forma si de orice dimensiune. Unele lavoare au chiar robinetul integrat in structura de ceramica, in timp ce altele vor necesita o instalare suplimentara.

In cate forme sunt disponibile lavoarele?

  •  Lavoar in forma ovala – Acesta simbolizeaza elementul de design cel mai des intalnit in casele in care eleganta si modernitatea primeaza in defavoarea traditionalismului “plictisitor”.

Realizarea unui spatiu sanitar minimalist, impodobit doar cu obiecte practice, impreuna cu lavoarul in forma sa ovala vor crea aproape un spatiu de relaxare in care oricine sa poate simti ca “mai putin” spatiu ocupat de obiectele sanitare este de fapt “mai mult” spatiu de confort.

  •  Lavoar in forma circulara – Este considerata alegerea ideala in cazul in care iti doresti sa iti amenajezi baia intr-o maniera moderna, iar materialul ceramic il face sa fie puternic si neted, iar finisajul alb lucios pastreaza acea eleganta caracteristica obiectelor fabricate din materiale de calitate premium.
  •  Lavoar in forma dreptunghiulara – Frumusetea acestora este asigurata de forma lor care poate cuprinde numeroase functii pentru a fi utilizat in conditii sigure. Ofera o senzatie deosebita de somptuozitate care asigura o nota luxurianta intregii incaperi.

Colturile netede si usor curbate ofera un aspect placut care coincide cu dimensiunea perfecta a unui lavoar care iti permite sa te speli pe fata direct in dreptul oglinzii fara a-ti fi teama ca stropesti in jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here