Ziua nuntii este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu. Este o zi dedicata in care amandoi va recunosteti parteneriatul in cadrul societatii. Mai mult decat atat, este un un eveniment initiatic in care doua familii intra intr-o comuniune de rudenie prin alianta. Toate acestea in timp ce barbatul si femeia isi unesc destinele sperand la o viata fericita impreuna, pana la adanci batraneti.

 

Desi romantismul si farmecul acestei zi de sarbatoare merita toate eforturile in privinta pregatirilor precedente nuntii, in anul 2018 s-a remarcat o crestere a cererilor pentru servicii de organizare oferite firme cu personal experimentat in personalizarea nuntii, dar si a obiectelor necesare precum in cazul acestor invitatii de nunta de la CrisiaShop.

 

Totusi, toti clientii au un numitor comun: transpunerea intr-o atmosfera armonioasa si unica a preferintelor personale. Cu alte cuvinte, se apropie ziua nuntii tale si cu siguranta vrei sa o organizezi in cele mai mici detalii.

 

Si pentru ca farmecul relatiei dintre doi oameni este rodul micilor detalii ale personalitatii acestora care impreuna fac toata diferenta, acelasi lucru este valabil si pentru suita de obiecte, invitatii si alte accesorii necesare pentru nunta conform traditiilor apreciate si respectate in Romania.

 

Top 4 tendinte din 2018 ale invitatiilor de nunta

 

Pentru un plus de inspiratie am cules pentru tine 4 dintre cele mai apreciate tendinte din 2018 in privinta invitatiilor pentru nunta.

1. Modele intricate, colorate si indraznete cu accente florale

O serie cu totul aparte si remarcata in anul 2018 este cea intitulata cu numele de Concept si cuprinde o serie de modele de invitatii de nunta cu imagini florale, decupaje in forme geometrice, numeroase benzi colorate, impachetate in plicuri si forme deosebite, folosind anumite variante cu totul inedite in privinta design-ului, culorilor si texturii.

 

2. O simpla invitatie la nunta trebuie sa defineasca tematica intregului eveniment

O tendinta remarcata anul acesta este aceea ca invitatia la nunta nu mai cuprinde doar informatiile standard, precum locatia si ora, ci trebuie sa indice si formalitatea nuntii.

 

Cu alte cuvinte, este important sa iti anunti invitatii sa se pregateasca corespunzator in functie de tipul evenimentului dorit de tine si viitorul tau sot sau viitoare ta sotie. De la clasic la elegant, la casual sau glamorous, invitatiile la nunta trebuie sa indice stilul pe care atat voi cat si invitatii il veti aborda in ziua nuntii voastre.

 

  1. Alegerea cuvintelor potrivite care sa intrige si sa invite la o zi memorabila

Oricine vrea ca ziua nuntii sa fie “cea mai” dintre “cele mai” impreuna cu toti “cei mai”. Cu alte cuvinte, tendinta de a hiperboliza textul de invitatie la petrecerea nuntii a condus la realizarea “celor mai” deosebite momente din istoricul ambilor parteneri reuniti de legamantul casatoriei. Cu alte cuinte, cuplurile cauta sa renunte la textele formale de tipul “am fi onorati sa ne bucurati cu prezenta voastra”, inlocuindu-le cu “abia asteptam sa ne distram impreuna”. Si deseori, distractia e dincolo de asteptari.

 

  1. Invitatiile de nunta trezesc un sentiment aparte. De neuitat.

Rolul acestora este de a-i invita pe toti cei cunoscuti si dragi sa participe la nunta voastra si, totusi, e;e trebuie sa creeze un sentiment de anticipare in privinta uneia dintre cele mai importante zile din viata voastra. De aceea, este important sa petreceti ceva timp cautand acea invitatie care sa reflecte cel mai bine nunta pe care o planificati. Si sa o trimiteti celor dragi la timp!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here