Este destul de cunoscut faptul ca trandafirii sunt florile ideale pentru a fi trimise atunci cand iti doresti sa arati cuiva special cat de mult iti pasa. Mai putin cunoscut este aspectul legat de semnificatiile diferite pe care le au trandafirii, in functie de cromatica lor. De exemplu, pentru a sarbatori prietenia trandafirii galbeni ar fi alegerea perfecta. Un alt factor important care determina sensul unui buchet de trandafiri este numarul de flori din care este alcatuit.

Ce spune numarul de trandafiri din buchet despre sentimentele celui care le ofera?

Este posibil sa fi auzit povesti despre oameni care ofera un fir de trandafir cu ocazia unei prime intalniri amoroase. Si asta pentru ca, aceasta floare este potrivita in atat de multe momente, fiind modul ideal de a impresiona partenera si pentru a crea o prima impresie pozitiva.

Un singur trandafir cu tulpina lunga simbolizeaza dragoste la prima vedere; doi trandafiri inseamna dorinta ca aceasta iubire sa fie reciproca si pentru un timp cat mai indelungat.

Pentru un plus de mister, alege sa trimiti sase trandafiri rosii, care sa te ajute sa ramai in postura de admirator secret atata timp cat iti doresti acest lucru.

Noua trandafiri inseamna “impreuna pentru totdeauna”, iar adaugand inca unul se schimba si simbolistica: acum este definita iubirea perfecta.

O duzina de trandafiri este o alegere foarte comuna, fiind o optiune de top pentru Ziua Indragostitilor. Atunci cand trimiti sau oferi 12 trandafiri, indirect ii ceri destinatarei sa fie a ta. In aceasta situatie, culoarea rosie este preferata pentru a transmite mesajul de dragoste potrivit si pentru a evidentia pasiunea.

Pe de alta parte, 13 trandafiri galbeni pot consolida ideea de prietenie.

20 de trandafiri trimisi simbolizeaza afectiunea sincera, iar 21 transmite dedicarea.

Un buchet de 25 de trandafiri sunt un dar potrivit pentru felicitarea unei proaspete mamici sau pentru promovarea la locul de munca.

Felicitarea – un motiv de a-si aminti de tine

Nu uita sa adaugi la buchetul de trandafiri si o felicitare personalizata. Scrie chiar tu cateva cuvinte, sau roaga-i chiar pe cei de la florarie sa o faca in locul tau, in cazul in care caligrafia nu este punctul tau forte. Cel mai important este sa ii scrii din inima si sa fii sincer. Shakespeare a scris frumos, insa probabil ca fata vrea sa stie ce ai tu sa ii transmiti, nu personajele din romane.

Evita cliseele si pastreaza o linie simpla, plus  gramatica impecabila!

Exista intotdeauna o ocazie in care sa oferi flori proaspete iar buchetele de trandafiri sunt foarte la indemana. Alege culoarea potrivita si numarul de fire si transmite mesajul corect persoanei potrivite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here