Stabilirea locatiei, seectarea nasilor, sau alegerea unor invitatii de nunta deosebite par sa fie floare la ureche pentru cei ce urmeaza sa aiba nunta, comparativ cu pregatirea dansului mirilor! Realitatea este ca nu toti suntem inzestrati cu un simt artistic aparte sau cu ureche muzicala, iar ritmicitatea nu este neaparat o calitate cu care sa ne mandrim fiecare dintre noi. Dansul mirilor este o provocare si pentru voi? Nu si daca tineti stiti dinainte ce va asteapta!

Dansul mirilor – Cum poti crea un moment reusit

Acest moment al evenimentului este extrem de emotionant pentru cei doi miri si foarte savuros pentru privirile invitatilor. Pentru ca acesta va fi, cu siguranta, o amintire importanta atat pentru primii mentionati cat si pentru ceilalti, dansul mirilor trebuie sa fie special.

Unul dintre secretele unui moment reusit este sa apelati la serviciile profesionale ale unei scoli de dans. Exista oferte foarte avantajoase la astfel de lectii de dans, care sunt realizate sub indrumarea unor instructori specializati.

Daca nu dispuneti de timpul necesar sau de un buget suficient pentru a face cursuri de dans, mai sunt si alte metode de a va perfectiona abilitatile de dansatori. De exemplu, puteti cauta pe internet coregrafii si puteti exersa impreuna, acasa, ori de cate ori aveti timp.

Un sfat la fel de important de care trebuie sa tineti cont este sa eliminati teama de a dansa in public. Dansul mirilor este un moment in care toate privirile vor fi atintite asupra voastra, mai mult ca in orice alta clipa a nuntii. Emotiile si stangacia v-ar putea face sa uitati pasii sau sa va incurcati, insa asta nu trebuie sa va strice dansul. Improvizati si duceti la bun sfarsit acest moment spectaculos!

Truc util pentru a evita greselile de la dansul mirilor!

Desi ati facut o multime de repetitii, va este teama, totusi, ca nu va veti descurca? Puneti in aplicare un truc uimitor care sa va scape de orice gafa pe care ati putea sa o faceti la momentul dansului mirilor! Concret, ceea ce puteti face este sa optati pentru o masina de fum sau de baloane, care ”vor fura ochii” invitatilor si care vor crea totodata o atmosfera mai relaxanta pentru ca voi sa va concentrati pe pasii de dans.

Un alt sfat util este sa alegeti o melodie care sa va placa, pentru ca astfel dansul mirilor va fi o experienta si mai placuta. Daca sunteti in pana de idei, consultati-va cu instructorul de dans, in cazul in care ati optat pentru aceasta varianta.

Cel mai important este ca, indiferent daca dansul vostru se va desfasura impecabil sau daca vor fi momente in care va veti incurca sa tineti cont de un singur lucru: este nunta voastra, asadar, trebuie sa va distrati si sa savurati din plin fiecare moment! Cu siguranta niciunul dintre oaspeti nu va critica faptul ca ati gresit 2-3 pasi sau ca piruetele nu au iesit ca la carte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here