Oficialii celor de la FC Barcelona au pus la punct oferta pe care vor să i-o propună lui Leo Messi, pentru ca starul argentinian să semneze prelungirea contractului cu gruparea catalană. Diriguitorii clubului doresc ca noul angajament să intre în vigoare de la începutul sezonului următor 2017-2018, astfel că discuțiile sunt pe cale să înceapă.

575699d395f9cf312ec5a933

Dorința celor de la Barcelona a fost aceea ca prima discuție cu Lionel să fi avut loc după finalul sezonului recent încheiat, numai că fotbalistul a fost obligat să plece repede la națională pentru a se pregăti pentru Copa America. În plus, și tatăl jucătorului, Jorge Messi, a plecat spre America, astfel că orice discuție a fost amânată.

Pe scurt, Messi a aflat despre ce este vorba, dar discuțiile au fost superficiale, astfel că nu se știe momentan dacă jucătorul a fost sau nu mulțumit de ceea ce i s-a pregătit. Este clar că șefii catalanilor își doresc ca Messi să rămână pe ”Camp Nou” până când se va retrage din activitatea de fotbalist și tocmai de aceea noul contract va fi valabil cinci sezoane cu opțiune de prelungire pe încă unul. Cu alte cuvinte, Messi mai poate îmbrăca tricoul blaugrana până în 2022, când va avea 35 de ani. 

Sigur că, atunci, cei de la Barcelona vor decide dacă Messi va mai juca sau nu pentru ei, dar asta va depinde și de starea sa fizică. Argentinianul, care pe 24 iunie va împlini 29 de ani, a semnat actualul contract în vara lui 2014, pentru patru sezoane, astfel că mai sunt doi ani până când va expira. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here