Biosinergie.ro este un magazin online care comercializeaza produse naturiste cu extracte din plante naturale. Produsele Biosinergie ajuta la tratarea afectiunilor cardiologice si sporeste cresterea imunitatii impotriva simptomelor de gripa si raceala.

Biosinergie – Magazin naturist Bucuresti

Biosinergie comercializaza cele mai cautate produse naturiste recomandate de catre doctorii de specialitate.

Cel mai vandut produs de pe biosinergie.ro este Graviola Juice 100 % puree.

Graviola Juice este un suc/piuree pur 100% din fructe Graviola proaspete și coapte. Originare din padurile tropicale Amazoniene, fructele de Graviola (Annona Muricata, Guanabana) sunt cunoscute in intreaga lume datorita calitatilor lor revolutionare, curative si regenerative pentru intreg organismul uman.

Pentru obtinerea Juice-ului 100% pur, fructele sunt recoltate manual, selectate cu atentie, spălate, curatate prin peeling, eliminarea tulpinii si bazei. Din acestea se obtine prin sfaramare si amestecare  o pasta care urmeaza a fi răcita si imbuteliata pasteorizat si aseptic.

Prin intermediul acestui site, iti oferim cunoasterea atat a produselor bio testate de noi, cat si a efectelor energetice pozitive pe care le poti atrage. Totule este enegie, iar noi trebuie sa fim in simbioza cu natura pentru a avea o viata de calitate si sanatoasa. De aceea energia bio este cea pe care trebuie sa o consumam mereu.

Ne dorim ca sanatatea sa fie prioritatea ta, iar obiceiurile sanatoase sa iti schimbe viata! Esti singura persoana care isi poate crea viata pe care o merita!

Biosinergie.ro – magazinul sanatatii tale !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here