Dintii albi si stralucitori nu se pot obtine decat cu ajutor specializat, precum cel oferit in cadrul unui cabinet de estetica dentara in Cotroceni. Specialistii https://www.dentago.ro/ au intocmit un top al motivelor pentru care sunt necesare serviciile de albire dentara pentru care pacientii trebuie sa apeleze la profesionisti. Cei care isi doresc albirea dintilor in mod profesionist trebuie sa cunoasca inainte avantajele si dezavantajele acestei proceduri, cantarite foarte bine, in functie de fiecare situatie in parte.

Cand este necesara albirea dentara?

Albirea dentara este un procedeu necesar pentru pacientii care se confrunta cu ingalbenirea dintilor sau cu aparitia petelor pe dinti din diferite motive. Dupa un detartraj profesional, realizat atunci cand se observa o culoare inchisa a dintilor si aparitia petelor din cauza consumului de cafea, ceai sau vin, sau din cauza anumitor alimente sau medicamente, se poate opta pentru o albire dentara profesionala.

Avantajele albirii dentare

Albirea dentara este un procedeu rapid, deloc dureros, neinvaziv, care implica schimbarea culorii dintilor cu cateva nuante in vederea obtinerii unui aspect estetic mult mai placut. Dintii mai albi sporesc increderea in sine a pacientilor, le permit acestora sa zambeasca, sa vorbeasca si sa rada fara a mai fi stingheriti. Un aspect mai alb si mai sanatos al dintilor determine pe pacienti sa obtina cel mai frumos zambet.

Riscurile albirii dintilor si efectele secundare ale operatiunii

Operatiunea de albire a dintilor presupune sensibilitate dentara crescuta, dar si o usoara iritatie a tesuturilor moi din cavitatea orala, indeosebi gingiile. Sensibilitatea dentara ramane cateva zile dupa terminarea tratamentului de albire a dintilor, timp in care pacientul trebuie sa aiba grija la ceea ce mananca, la alimentele colorate, la preparatele foarte calde sau foarte reci. In unele cazuri, medicii recomanda purtarea gutierelor speciale cu gel de albire, la domiciliu.

In plus, tesutul dentar moale este sensibil la contactul cu peroxizi, ingredientul care se gaseste in majoritatea produselor dentare utilizate acasa, si pot sa apara iritatii sau arsuri la nivelul acestuia dupa utilizarea produselor in cauza. In cazul albirii dentare in cabinet, medicul aplica o substanta speciala protectoare pe gingii inainte de albirea propriu-zisa.

Estetica dentara in Cotroceni | albire dinti in Drumul Taberei | www.dentago.ro

estetica dentara in Cotroceni

Inainte de a lua decizia de a apela la un tratament de albire dentara, pacientii trebuie sa fie siguri ca au facut cea mai buna alegere si ca nu au contraindicatii pentru aceasta procedura, precum obturatii sparte, hipersensibilitate a dintilor sau a gingiilor, sau sensibilitate la hidrogen peroxid.

Orice persoana cauta servicii de albire dinti in Drumul Taberei, poate apela cu incredere la specialistii de la Dentago, unde vor gasi specialisti capabili sa le ofere un zambet frumos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here