Serverele noi sunt extrem de costisitoare si de cele mai multe ori nici nu sunt necesare pentru ca nu sunt folosite la adevarata lor capacitate. Pentru cumpararea unor astfel de echipamente electronice exista o variata mult mai accesibila: serverele second hand. Acestea sunt disponibile pentru vanzare, atat in mediul online, cat si in magazinele fizice.

Ce ar trebui sa urmareasca cumparatorii atunci cand achizitioneaza servere second hand?

Este foarte important ca aceste dispozitive sa fie luate de la producatori cu renume sau din magazine cu vechime pe piata pentru certificarea calitatii. Achizitionarea aparatelor electronice din mediul online se poate dovedi a fi o mare inselatorie, in special atunci cand tranzactiile nu sunt sigure.

Atunci cand se opteaza pentru produse second hand, cumparatorii trebuie sa se asigure ca primesc si o garantie ce acopera anumite probleme / defectiuni tehnice. Ideal este ca perioada garantiei sa fie pe cel putin 6 luni.

Servere second hand | Laptopuri refurbished | It-Sh.ro

servere second hand

De exemplu, It-Sh.ro ofera o garantie extinsa pentru toate produsele comercializate, perioada putandu-se extinde in functie de nevoile fiecarui client in parte.

Cumparatorii ar trebui sa fie cu ochii in patru dupa oferte. Produsele second hand pot avea un discount si de 40-50%, aceste reduceri fiind mai mult decat avantajoase.

Insa nu doar pretul atractiv ar trebui sa atraga atentia, ci si caracteristicile produselor. Clientii trebuie sa stie cu exactitate ceea ce cauta pentru a nu cadea in plasa vanzatorilor neautorizati.

Echipa de la IT-SH ofera servicii de calitate, avand unele dintre cele mai mici preturi din Romania la sistemele si componentele second hand. Acestia comercializeaza spre vanzare servere workstation second-hand cu procesoare puternice Intel Xeon si marci ca, workstation second-hand HP, workstation sh Dell, servere second-hand Fujitsu sau servere IBM.

De asemenea, acestia ofera si asistenta de vanzare. Printre cele mai bine vandute produse se numara laptopurile refurbished datorita raportului calitate – pret. Laptopurile sunt direct importate din Franta, Anglia, Germania, Olanda si reprezinta stocuri nevandute sau refurbished de la companii mari din aceste tari. Acestea sunt testate si curatate inainte de a fi livrate clientilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here