Extensiile de gene sunt, cu siguranta, o investitie importanta pentru fiecare femeie. Aici nu este vorba doar de o investitie financiara, ci mai ales de una a imaginii, a frumusetii, a feminitatii. Stiind aceste lucruri, este imposibil ca o purtatoare sau o aspiranta la aplicare de gene fir cu fir sa nu-si doreasca sa aiba grija de ele astfel incat acestea sa dureze cat mai mult. In acest sens, iata cateva sfaturi care ar putea fi de folos!

  1. Evitati contactul cu apa mai ales in primele 6 ore dupa aplicare, deoarece lipiciul nu este bine uscat si in loc sa devina incolor, va deveni alb la atingerea apei sau, mai grav, genele vor cadea.

  2. In primele ore dupa aplicare este important sa evitati sa faceti sport sau altfel de activitati care favorizeaza transpiratia.

  3. Folositi produse de curatare care nu contin ulei. Cand adezivul intalneste ulei incepe sa se dizolve, situatie care duce la caderea genelor.

  4. Nu frecati genele atunci cand va spalati fata, ci curatati pleoapa usor, cu blandete.

  5. Feriti ochii de contactul direct cu dusul. O presiune puternica a apei ar putea provoca o cadere precoce a genelor

  6. Folositi un prosop moale sau un servetel pe care doar sa-l tamponanti pentru a sterge zona ochilor. Unul dur ar putea smulge genele.

  7. Folositi un creion eyeliner moale sau dermatograf lichid pentru a nu afecta radacina genelor naturale, determinandu-le sa cada.

  8. Nu este recomandata folosirea rimelului in cazul extensiilor, insa daca doriti acest lucru, achizitionati unul special pentru extensii.

  9. Nu folositi ondulatoarele pentru gene, deoarece acestea pot determina caderea genelor naturale.

  10. Nu dormiti pe burta! Acest comportament poate presa genele, caderea lor fiind inevitabila.

Aplicare de gene fir cu fir | salon de infrumusetare din sector 1 | joyasalon.ro

aplicare de gene fir cu fir

Acestea sunt niste sfaturi generale care se aplica tuturor persoanelor care poarta extensii de gene. Cu toate acestea, daca apelati la un specialist, cum ar fi cei de la Joya Salon, veti primi sfaturi personalizate in functie de situatia exact a ochilor si genelor dumneavoastra naturale. Aplicarea extensiilor de gene este o investitie buna doar atunci cand este executata de un specialist. asadar, apelati la expertii de la salon de infrumusetare din sector 1, Joya Salon, si veti avea parte de rezultatele dorite. Aflati informatii suplimentare si faceti programari folosind site-ul http://joyasalon.ro/!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here