“Ca urmare a finalizarii procesului de tiparire a voucherelor aferente celei de-a doua etape a proiectului “ Biciclisti in Bucuresti”, la sfarsitul lunii aprilie 2018 acestea vor fi expediate prin curier la adresele de domiciliu/resedinta/corespondenta ale beneficiarilor care se regasesc pe lista publicata pe site-ul www.pmb.ro, la sectiunea “Biciclisti in Bucuresti”, informeaza Primaria.

In situatia in care voucherele nu pot fi inmanate beneficiarilor de catre curier, acestea vor fi returnate Primariei Municipiului Bucuresti. Beneficiarii care nu vor intra in posesia voucherelor vor fi contactati telefonic de catre personalul Primariei Municipiului Bucuresti in vederea instiintarii acestora cu privire la data la care pot ridica voucherele de la Centrul de Informare si Documentare pentru Relatia cu Cetatenii al Primariei Municipiului Bucuresti.

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achizitionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice si dispozitive de tip Segway/Ninebot si accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu varsta minima de 18 ani, numai din magazinele participante la Proiect.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat anul trecut acordarea unui numar 30.000 de vouchere in valoare de 500 lei, participantilor care au indeplinit conditiile de inscriere in proiectul ”Biciclisti in Bucuresti. Primele 5000 de vouchere au fost distribuite bucurestenilor in anul 2017.

Citeste tot articolul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here