Vanzari neasteptate pentru grupul Floria de Valentine’s Day

0
82

Grupul Floria, care cuprinde sase florarii, magazinul online si depozitul en-gros, vinde in ziua de Valentine’s Day de pana la 15 ori mai mult decat intr-o zi normala. 95% dintre produsele achizitionate sunt trandafiri rosii, iar valoarea bonului mediu ajunge pana la 300 lei, cu aproximativ 25% mai mult decat intr-o zi normala, dupa cum au explicat Lacramioara Fabian, director operational Reteaua Floria si Marina Popescu, director general Floria.ro, la Profesionistii in Retail.

Citeste si:  Răsturnare de situație în 2017! Preturile caselor cresc sau scad?

“Valentine’s Day este prima sarbatoare importanta din randul careului de asi, dupa cum numim sarbatorile din februarie si martie. Pregatirile incep din timp, anul acesta in magazinul online avem o colectie cu peste 60.000 de produse, dar vedeta este trandafirul rosu. Avem si actiuni si activari, mai ales in locatiile fizice, unde tinerii indragostiti se pot casatori pentru o zi”, a declarat Marina Popescu.

Citeste si:  Facebook pe bani: cât ar costa un abonament și ce ai primi

De asemenea, in magazinele fizice Floria au fost comandati 20.000 de trandafiri, din care 16.000 sunt rosii. “Buchetele de Valentine’s Day contin daca nu exclusiv trandafiri rosii, cu siguranta si trandafiri rosii, care reprezinta 95% din buchetele comandate in aceasta zi”, a adaugat Lacramioara Fabrian.

Citeste tot articolul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here