Anul acesta se implinesc 10 ani de la lansarea primului iPhone, de aceea toata lumea a asteptat cu sufletul la gura lansarea noului smartphone. Data oficiala a lansarii a fost pe 12 septembrie.

Pe langa lansarea noilor modele de iphone 8 si iphone 8 plus, Apple a mai lansat si iphone X.

Iphone X

Noul model de smartphone de la Apple este mai spectaculos ca niciodata!
Noul telefon nu mai are margini si nici buton de home,

Ecranul noului Iphone X

Ecranul noului iphone X este de ultima generatie, noul telefon are un display “SUPER RETINA”

Ecranul utilizeaza noi tehnici si tehnologii pentru a urmari cu precizie curbele de design, pana la colturile bine rotunjite ale noului smartphone.

Primul ecran OLED care se ridica la standardele iphone cu culori precise, uimitoare, negru adevarat, luminozitate ridicata și un raport de contrast spectaculos.

Rezitenta iphone X

Cel mai durabil geam pus vreodata pe un smartphone, din fața și din spate. Oțel inoxidabil de calitate superioara. Încarcare fara fir. Rezistența la apa și praf

Gesturile

Gesturile familiare fac navigația naturala și intuitiva. În loc să apasați un buton, o singura atingere va va duce acasa de oriunde.

Face ID pe Iphone X

ID-ul fetei este activat de camera TrueDepth și este ușor de configurat. Proiecteaza și analizeaza mai mult de 30.000 de puncte invizibile pentru a crea o harta precisa a profunzimii feței

ID-ul fetei este atat de sigur incat il poti folosi cu Apple Pay. Și verificati cu doar o privire.

Creați selfi-uri frumoase cu un prim front ascuțit și fundaluri blurate artistic.

Camera noului Iphone X

Camera noului iphone X are un senzor de 12MP mai mare și mai rapid. Un nou filtru de culoare. Pixeli adanci. Și o noua camera telefoto cu OIS.

Camerele sensibile la adancime și cartografiere faciala precisa creeaza efecte de lumina de calitate superioara.

Ambele camere din spate au o stabilizare optica a imaginii și lentile rapide pentru fotografii si clipuri video exceptionale, chiar și in conditii de iluminare scazuta.

Camerele cu unghi larg și telefotografia de pe iPhone X permit zoom optic, precum și zoom digital de pana la 10x pentru fotografii și 6x pentru videoclipuri.

Performanta Iphone X

Introducerea A11 Bionic. Cipul cel mai puternic și mai deștept vreodată pe un smartphone, cu un motor neural capabil de pana la 600 de miliarde operațiuni pe secunda.

Cele patru nuclee de eficienta din noul CPU sunt cu pana la 70% mai rapide decat A10 Fusion. Iar cele doua nuclee de performanta sunt cu pana la 25 procente mai rapide.

Incarcare prin wireless

Noul smartphone de la Apple dispune si de incarcare wireless rapida.

Pe langa Iphone X, Apple a lansat si Iphone 8

Cel mai durabil geam vreodata pe un smartphone, din fata și din spate. O banda de aluminiu de calitate aerospatiala, potrivita cu culoarea.

Ecran Iphone 8

Pe ecranul noului iphone 8 sunt afisate afisaje HD Retina de 4,7 inch.

Un afisaj HD Retina, care este mai frumos decat oricand. Cu True Tone, o gama larga de culori si Touch 3D.

Pixelii cu doua generatii va ofera o vizualizare excelenta a ecranului din aproape orice unghi.

Camera Iphone 8

iPhone 8 are o camera mai avansata de 12MP. Cu un senzor mai mare, mai rapid. Un nou filtru de culoare. Pixeli adanci. Și stabilizarea optica a imaginilor pentru fotografii și videoclipuri.

Apple a lansat si noua generatie de smartwatch

Raspundeti la un apel de pe placa de surf. Cere-i lui Siri sa trimita un mesaj. Transmiteti melodiile preferate pe traseul dvs. Și faceti totul in timp ce lasați telefonul in urma. Introducerea Apple Watch Series 3 cu celular. Acum aveai libertatea de a merge doar cu ceasul dumneavoastra.

Mai jos avem si niste filmulete interesante despre iphone x si iphone 8

Iphone X

Iphone 8 si Iphone 8 Plus

Smartwatch 3

 

Noile telefoane de la Apple, Iphone X si Iphone 8 sunt disponibile la precomanda pe evoMAG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here