Romanii au invatat sa caute magazine online in functie de fotografii, prin Google – Images, multiple categorii atragand astfel trafic. De exemplu fashion sau auto sunt doua domenii unde este recomandat ca fotografiile sa nu fie stock photos, considera Sorin Draghici si Mihai Vinatoru, fondatori ai companiei specializate pe SEO DWF.

Sorin si Mihai vor fi prezenti la ecomTEAM 2018, atat pe data de 28, cat si pe 29, cand vor sustine un workshop pe zona de Search Engine Optimisation. Nu rata oportunitatea de a invata cum sa segmentezi traficul in functie de cautarile brand si non-brand, cum sa faci campanii eficiente, dar si cum sa poti face anumite optimizari la site fara ajutorul unui programator.

Citeste si:  Vrei o prezență puternică în mediul online? WebSem există și respiră pentru asta

Romanii incep sa inteleaga ce inseamna SEO. “Daca acum cativa ani clientii veneau si ne spuneau, aproape invariabil, ca vor sa fie pe primele locuri in Google pe anumite cautari, acum au inceput sa inteleaga ca SEO este mult mai mult de atat. Prin SEO ai ca obiectiv atingerea unei audiente, pe topic-uri relevante deci nu doar pe anumite cuvinte cheie, este important sa ai vizibilitate”, spune Mihai Vinatoru.

Citeste si:  Google+ se inchide dupa o bresa de securitate

Citeste tot articolul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here