Din momentul in care o femeie afla ca a ramas insarcinata, trebuie sa se asigure ca efectueaza toate investigatiile esentiale prin care poate monitoriza eficient sanatatea fatului. Primul pas de care oricine trebuie sa tina cont este sa mearga la medicul de familie pentru a face toate analizele necesare, prin care se identifica daca viitoarea mamica este perfect sanatoasa sau daca este se confrunta cu o sarcina cu probleme.

Urmatorul pas este sa mearga la un cabinet de obstetrica si ginecologie, in care este controlata si consultata minutios de catre medicul de specialitate prin intermediul unui aparat ecograf performant. Ulterior, se recomanda si monitorizarea prin cardiotocograf, cand fatul creste, pentru a i se monitoriza bataile inimii.

Evaluarea starii de sanatate a fatului

Principalul scop al cardiotocografului este chiar acela de a evalua in parametri optimi starea de sanatate a copilului nenascut. Med-Tehnica.ro este un magazin online care asigura tuturor cabinetelor si clinicilor de specialitate posibilitatea de a intra in posesia unor cardiotocografe performante si calitative. Prin intermediul aparatului medical, medicii pot detecta diverse anomalii sau probleme de sanatate pe care cel mic poate sa le experimenteze, prevenind astfel agravarea lor.

O alta componenta care ne trebuie sa lipseasca sub nicio forma din cadrul unui cabinet de obstetrica si ginecologie este tensiometrul, pentru ca in timpul sarcinii, femeile experimenteaza o multime de schimbari hormonale, care pot interfera in acelasi timp cu sanatatea inimii, generand astfel o tensiune mai ridicata. Din acest motiv, medicul trebuie sa se asigure ca starea pacientei este optima.

Cardiotocograf | tensiometru | Med-Tehnica.ro

Cardiotocograf

Detectare rapida si corecta a anomaliilor

In cazul in care este vorba despre niste anomalii pe care copilul ar putea sa le experimenteze, cardiotocograful este cel prin care medicul poate sa le depisteze rapid. Datorita performantei ridicate a aparatului si datorita acuratetei rezultatelor obtinute, fiecare pacienta poate beneficia de un act medical ireprosabil si de o sarcina sanatoasa, fara probleme. Controalele ar trebui sa fie repetate cu regularitate, exact cum indica medicul de specialitate, pentru prevenirea unor situatii neplacute, dar si pentru ca viitoarea mamica sa auda bataile inimii copilasului sau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here