-70% din pret este cea mai buna prada pe care o femeie ar putea sa o captureze!

-50% reducere este, de asemenea, o prada foarte, foarte buna. Trofeele trebuie sa fie pastrate si sa reprezinte un motiv de mandrie pentru celelalte cutezatoare care se incumeta sa vaneze reduceri. Este incredibil cat de putin poate costa la un moment dat ceea ce este mai scump acum! Este ca si cum o caprioara rara, scumpa la vedere, ar aparea deodata in fata catarii pustii, inocenta, fara posibilitati de aparare si care parca te implora s-o vanezi.

Reducerile la incaltamintea de dama sunt unele dintre cele mai vanate lucruri, laolalta cu reducerile la incaltaminte de piele pentru dama si cu cele de la alimente. A astepta dupa o pereche de pantofi de dama pana in momentul in care aceasta este inclusa intr-o promotie nu dovedeste nicidecum fandosire, ci un lucru ce dovedeste ca persoana respectiva are capul pe umeri. Iata argumentele!

  • Produsul cu pret ridicat disponibil intr-un anumit loc, se afla la reducere in alta parte

Sunt pline magazinele de produse cu design apropiat si calitate asemanatoare! Bineinteles, unele magazine online se pot bucura de exclusivitate si de reduceri totodata, dar acolo, reducerea nu este niciodata de -50% si, chiar daca ar fi, pretul rezultat tot ar fi putin cam mare pentru o persoana cu venituri medii.

  1. Magazinele de incaltaminte prezinta suficiente optiuni

Acum exista atat de multe posibilitati, incat numai magazinele de incaltaminte care ies in evidenta prin ceva, pot sa atraga mai departe prin promotii, si atunci cand o fac, dau lovitura. Produsele cumparate la pret redus sunt noi-noute. Cele din promotie au aceeasi calitate ca inainte sa intre intr-o promotie si sa li se adauge eticheta rosie cu “-x%”. Sunt politici de magazin si se impun la nivel general in functie de sezonalitate, de volumul de vanzari dintr-o anumita perioada, in functie de relatia cu furnizorii, de strategia de marketing si asa mai departe. Intr-un cuvant, calitatea produselor ramane neschimbata.

  1. Lumea nu stie ca vanezi reduceri daca nu ii spui acest lucru

Aspecte ce tin de bucatarie interna. Asa s-ar traduce goana aceasta din loc in loc, zi dupa zi, pana la gasirea unui pret bun pentru perechea dorita de incaltaminte, fie ca este reprezentata de pantofi Stiletto sau de tenisi de dama. Nimeni nu isi va da seama ca sunt cumparati la promotie, se poate declara cu usurinta un pret aproximativ mai mare pentru articolele de incaltaminte purtate in acel moment. Nimeni nu va realiza acest lucru si nimeni nu trebuie sa stie, nu-i asa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here