Rolul de a asorta tinuta cu incaltamintea este acela de a crea impresia unui tot unitar, insa unele stiluri vestimentare sunt destul de restrictive si chiar rigide. Cu toate acestea, cand vine vorba despre adidasi de dama, acestia au inceput sa fie purtati la foarte multe tinute, de tipuri si stiluri diferite.

Acest lucru a determinat o crestere a popularitatii incaltamintei sport. Un alt motiv care a contribuit la aceasta popularitate este faptul ca varietatea de modele si chiar materiale utilizate pentru realizarea adidasilor este un foarte mare, in prezent.

De exemplu, pe LaFeteCochete.ro, femeile pot gasi adidasi de dama din piele ecologica, acestia fiind mult mai usor de asortat cu mai multe tipuri de tinute, sau adidasi din panza, care sunt disponibili sub diferite modele.

Adidasii si tinutele elegante

Femeile apreciaza pantofii sport pentru ca ofera un grad foarte ridicat de confort, iar faptul ca, in prezent, moda permite asortarea acestora chiar si cu tinute elegante este un avantaj de care toate femeile isi doresc sa beneficieze. Trebuie insa sa aiba grija la modul in care introduc adidasii in anumite tinute, piesele vestimentare trebuie alese cu mare grija.

Adidasi de dama | Pantofi casual de dama | LaFeteCochete.ro

pantofi casual de dama

De exemplu, tot mai multe modele de fuste si chiar rochii permit purtarea lor cu o incaltaminte sport. Fie ca aleg o fusta plisata sau chiar una creion, o pereche de adidasi cu talpa mai inalta se potriveste de minune. In schimb, cand vine vorba despre rochii, cele mai potrivite sunt cele elastice, drepte, dar nici daca aleg o rochie din tul sau din paiete nu vor da gres, mai ales daca isi doresc o tinuta indrazneata.

Ce alternative exista la incaltamintea sport?

Pentru femeile care isi doresc sa se bucure de confortul oferit de incaltamintea sport, dar care nu ar dori sa-si cumpere o astfel de pereche de pantofi, au o alternativa la fel de buna, pantofi casual de dama.

In plus, acestia sunt putin mai simplu de asortat, mai ales cand vine vorba despre o tinuta mai eleganta. Indiferent, insa, ce stil vestimentar adopta, femeile isi pot gasi perechea potrivita de pantofi La Fete Cochete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here