Cititul este o activitate foarte placuta, adoptata de persoane la orice varsta. Mai mult decat atat, cititul nu a stricat niciodata nimanui, ci dimpotriva, a facut mult bine! Dr. Seuss spunea „cu cat cititi mai multe, cu atat mai mult veti sti. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti merge in mai multe locuri!” Cu fiecare carte citita, bogatia informatiilor detinute va fi mai mare! Iata si alte beneficii!

Lectura este plina de satisfactii! A finaliza un roman este o realizare uriasa, iar implinirea pe care cititorul o simte la finalul cartii nu se compara cu nicio alta experienta traita. S-ar putea sa va regasiti la ultima pagina mai repede decat ati crezut, iar odata ce veti incepe sa cititi, nu veti mai putea sa lasati cartea din mana.

Cititul este un exercitiu de imbunatatire a limbii in care cititi. Citirea romanelor va ajuta la imbunatatirea vocabularului, la intelegerea generala a lucrurilor si, in unele cazuri, poate oferi chiar mai multe cunostinte despre anumite subiecte. Vizionarea de filme sau ascultarea unor podcast-uri este distractiva, insa ar putea deveni obositor sa cititi subtitrari sau sa tineti pasul cu vorbitorul. In timp ce cititi o carte, ritmul vi-l stabiliti in functie de propria viteza de lectura. Daca nu ati inteles ceva, pur si simplu, consultati din nou paragraful!

Lectura educa, deschide calea catre experiente si perspective noi, mai ales cand informatiile prezentate in carti sunt legate de limba, cultura si istorie. Desigur, cartile pot fi si tehnice, insa putini sunt cei care prefera sa citeasca tehnica si nu s-o experimenteze.

In general, cititul este o modalitate placuta si relaxanta de a invata diverse lucruri fara niciun fel de stres. Oamenii se frustreaza cand descopera ca ceea ce aleg sa citeasca depaseste nivelul lor, insa atunci cand o carte este aleasa bine, parcurgerea ei devine o relaxare.

Cumpar carti in regim de anticariat | achizitii de carti | anticariat-carti.com

cumpar carti in regim de anticariat

Stiind despre beneficiile cititului si daca sunteti un iubitor de carti, este imposibil sa nu fi adunat un numar considerabil de carti. Daca le aveti si doriti sa le vindeti, cumpar carti in regim de anticariat, asa ca nu trebuie sa fie neaparat noi, ci intr-o stare care sa permita revanzarea lor. Fac achizitii de carti de orice fel, deci indiferent de tema abordata, indrazniti sa accesati http://www.anticariat-carti.com/ si sa ne dati de stire despre comorile pe care doriti sa le vindeti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here