Canapelele sunt articole de mobilier foarte utile intr-o locuinta – apartament sau casa, fiind pozitionate, in general in living sau sufragerie. Ele sunt foarte utile pentru relaxarea de dupa o zi de munca sau de scoala.

Cum ar trebui sa fie alese astfel incat oamenii sa se bucure cu adevarat de toate avantajele lor? In primul rand, este important de stiut ca pe piata sunt mai multe tipuri de canapele: extensibile sau fixe, canapele ieftine sau mai scumpe, in functie de preferintele, dar si de posibilitatile fiecaruia.

Canapeaua extensibila, foarte utila in spatiile mici

Pe site-ul CasaEduard.ro sunt disponibile numeroase modele pentru toate preferințele.  Inainte de a face o alegere insa, este important ca oamenii sa cunoasca exact care sunt nevoile si posibilitatile lor.

In cazul spatiilor mici si al numarului mare de membri ai familiei, o canapea extensibila poate fi cea mai buna alegere, pentru ca la nevoie poate fi transformata intr-un pat confortabil, care dispune de un spatiu generos. Atat cele cu 2 locuri, cat si cele cu 3 locuri se pot intinde.

In general, canapelele extensibile sunt prevazute si cu spatiu de depozitare, spre deosebire de cele fixe. In lazile lor se pot aseza perne, paturi, pilote sau haine de dimensiuni mari care sunt folosite destul de rar.

Canapele ieftine | Canapele | CasaEduard.ro

canapele ieftine

La Casa Eduard se pot studia ofertele generoase: canapele cu brate rotunjite, din stofa, piele sau piele ecologica, versatile, in culori numeroase, de la neutre, pana la electrizante.

Canapeaua fixa – rezistenta si cu un design deosebit

Daca in cazul celor extensibile principalele avantaje sunt legate de spatiul oferit, in cazul unor canapele fixe beneficiile cele mai importante sunt rezistenta si designul. Pentru ca nu sunt intinse frecvent si folosite ca pat, ele rezista mai mult timp, pastrandu-si aspectul nou pentru o perioada indelungata.

De asemenea, sezutul si spatarul lor sunt foarte confortabile, au brate ferme, care sunt adevarate puncte de sprijin. Orice alegere ar face, oamenii trebuie sa stie ca o canapea este atat un punct de atractie intr-o incapere, cat si un obiect de mobilier util si confortabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here