Pentru cei aflati in cautarea acelui ceva pe care sa il ofere cadou pentru a cuceri un barbat sau sa faca o fata sa se indragosteasca, o carte poate fi de ajutor. Fiecare cadou poarta un mesaj, dar exista unele obiecte care comunica emotiile mai bine decat altele. O carte ca dar poate fi o idee excelenta, mai ales daca destinatarul are o pasiune pentru lectura.

Cartile enumerate in acest articol au legatura cu dragostea, dar si cu seductia si sexualitatea, cu speranta ca destinatarul va intelege mesajul. Toate sunt usor de achizitionat dintr-un anticariat cu carti online.

Carti pe care le poti cumpara dintr-un anticariat si darui unui barbat scopul de a-l atrage

Toate titlurile mentionate in cele ce urmeaza pot fi achizitionate mai ieftin dintr-un anticariat cu carti de vanzare.

Tropicul Capricornului (Henry Miller)

Cu o coperta incantator de lipsita de ambiguitate, Tropic of Capricorn de Henry Miller este una dintre cele mai populare carti realiste si erotice din toate timpurile. Autorul povesteste viata sa risipitoare din New York, excesele – femeile mereu altele, dormitoarele perpetuu dezordonate – toate acestea cu o eficacitate narativa si un realism cu adevarat remarcabile.

Marele Gatsby (Francis Scott Fitzgerald)

Fostul casanova Francis Scott Fitzgerald semneaza o capodopera care va face ca orice barbat sa cada la picioarele unei femei. „Marele Gatsby” este povestea unor vieti mondene in vremea Epocii Jazzului, chiar inainte de criza din 1929, dar este mai presus de toate o intensa poveste de dragoste. Misteriosul Jay Gatsby, care organizeaza petreceri in fiecare seara in Long Island, este interesat in realitate doar de Daisy, verisoara naratorului, casatorita cu un alt barbat. Aceasta carte a devenit rapid un adevarat clasic al genului.

Anticariat cu carti online | anticariat cu carti de vanzare | PrintreCarti.ro

Anticariat cu carti online

Arcodamore (Andrea De Carlo)

Unul dintre cei mai cunoscuti autori italieni contemporani, Andrea De Carlo a scris „Arcodamore” in urma cu aproximativ zece ani, dar incarcatura sentimentala si erotica a acestui roman nu s-a estompat niciodata. Cu o casnicie esuata in spate, Leo Cernitori nu-si doreste nimic si evita orice implicare emotionala. O intalnire cu o tanara fata il va trimite intr-un vartej de seductie, indoiala, teama si dorinta.

PrintreCarti.ro este un anticariat online din care pot fi achizitionate multe alte titluri care au in comun acelasi subiect: dragostea dintre el si ea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here