Clinica Trident își continuă misiunea de a făuri bucurie

0
72


Clinica stomatologică Trident a pornit un demers de promovare a obiceiurilor dentare sănătoase, lansând o nouă campanie în acest sens. Încă de la deschidere, Trident și-a propus să aducă  bucurie nu doar pe chipul oamenilor, ci și în sufletele lor, redându-le încrederea în ei. Astfel, sub sloganul “Apropie-te! Dantura nu mai e o problemă”, campania inițiată de Clinica Trident are un scop precis, anume acela de a facilitata apropierea dintre oameni și de a readuce fericirea pe chipurile trecătorilor.

Florin Lăzărescu, medic stomatolog coordonator în cadrul Clinicii Trident oferă mai multe detalii despre acest demers:

Prin lansarea acestei campanii ne-am dorit să continuăm misiunea pe care ne-am propus-o încă de la înființarea clinicii: aceea de a făuri bucurie. Din acest motiv, am căutat să rezolvăm o problemă existentă în societatea actuală, respectiv auto/excluderea, a cărei cauză poate fi de multe ori și sănătatea precară a danturii. Nu de puține ori oamenii tind să se simtă jenați și să își ascundă zâmbetul din cauza problemelor dentare pe care le au. Prin demersul nostru, vrem să consolidăm relațiile interumane și să subliniem importanța unei rutine de îngrijire orală în această direcție.<<Apropiete-te! Dantura nu mai este o problema!>> este îndemnul pe care îl lansăm către oameni, în speranța că vom reuși să clădim o lume plină de zâmbete!“

Conceptul care stă la baza campaniei este inspirat din situații cotidiene, concrete, în care starea de sănătate orală a unei persoane îi poate conferi încredere, sau din contră, o poate pune într-o postură deloc favorabilă. Sărutul, șoptitul la ureche, cântatul, ori o simplă discuție sunt doar câteva dintre momentele care aduc bucurie, așa că ele trebuie trăite cu emoție și intensitate, fără să existe bariere în manifestarea lor.

Eforturile demarate în această direcție se reflectă și în serviciile pe care Clinica Trident le pune la dispoziție. Medicii din echipă sunt adevărați profesioniști, iar instrumentele si tehnicile utilizate sunt continuu îmbunătățile, tocmai pentru a oferi clienților cele mai bune soluții și tratamente pentru problemele dentare pe care le au. Trident este în același timp clinică stomatologică din București  care include și servicii de estetică dentară, unde sunt așteptați pacienți de toate vârstele.

Comenteaza pe facebook articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here