Dat fiind contextul actual, anticariatul online Printre Carti a luat in considerare si posibilitatea petrecerii concediului de vara acasa, inspiratia zilei aducand o serie de carti ce pot fi savurate la o cana de ceai, pe terasa umbrita de copaci. Sunt recomandate lecturi usor de parcurs, insa ce prezinta tematici interesante, de pe urma carora cititorii dobandesc noi principii si abilitati, intrucat „Mereu exista loc de mai bine”, nu-i asa?

Dezvoltarea personala, noua tendinta in materie de lectura

Avand in vedere ca, in ultimii ani, categoria de carti ce trateaza subiectul dezvoltarii personale a luat amploare, https://www.printrecarti.ro tin pasul cu tendintele, aplicand, totodata, reduceri considerabile la achizitia cartilor de pe pagina oficiala.

Precum ciocolata, si cititul este o placere nevinovata, asadar, sa le savuram. Si nu oricum – ci impreuna!

Topul cartilor recomandate de Anticariatul online pentru un concediu petrecut acasa

Duelul mintii, Valentin Radulescu – Intrebari si probleme de logica prezentate prin ipoteze clar formulate si amanuntite, solutionabile numai prin perseverenta, concentrare si prin exercitiul mintii. Raspunsurile se afla in mintea si in ratiunea dumneavoastra.

Minte. Caracter. Personalitate, Ellen White – Prezenta stresului emotional negativ s-a dovedit a se afla in raport direct cu randamentul si cu personalitatea umana. Scrisa intr-o maniera obiectiva, cartea abordeaza introspectia mintii umane, autoarea facand o conexiune intre religia crestina si mintea umana. O lectura vindecatoare.

Forta gandirii pozitive, Norman Vincent Peale – In randurile cartii, autorul demonstreaza faptul ca la baza succesului se afla ratiunea. De multe ori, randamentul redus reiese din prea multe griji si din nesiguranta. De ce sa traim astfel, cand viata este inainte? Sa desenam drumul spre linistea si armonia sufleteasca!

Anticariat online | PrintreCarti.ro

anticariat online

Daca m-as asculta, m-as intelege, Jacques Salome – Ce intelegem prin sintagma „cunoasterea de sine”? Reactii, indoieli, presupuneri, ezitari si intrebari? Autorul acestei carti aduce o alta perspectiva asupra comunicarii – de sine si cu ceilalti. Capcane sunt la tot pasul, iar de multe ori, adevaratul si singurul dusman se afla in oglinda. Infruntati-l!

Eliberarea de energii negative a mintii, a sufletului si a trupului se afla la o carte distanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here