Serviciile de detartraj in sector 2 se adreseaza nu numai persoanelor care se confrunta cu acumulari excesive de tartru, ci si persoanelor care vor sa previna aparitia acestuia. Aceasta procedura stomatologica presupune indepartarea placii bacteriene si a tartrului de la nivelul dintilor.

Tartrul apare chiar si atunci cand o persoana respecta o rutina de igiena orala corecta, spalandu-se frecvent pe dinti si folosind ata dentara, precum si apa de gura. Acesta este inestetic si mai mult de atat, pune in pericol sanatatea danturii. Din aceste motive, detartrajul devine o procedura stomatologica necesara oricarei persoane.

Depunerile de tartru pot cauza aparitia unor afectiuni la nivelul cavitatii bucale

Acumularea de tartru duce in timp la inflamarea si sensibilizarea gingiilor si in cele din urma, la aparitia parodontozei. Depunerile de tartru cresc riscul de aparitie a unor carii si genereaza respiratie urat mirositoare.

Pentru a evita aparitia gingivitei si a bolii parodontale, o persoana trebuie sa aiba grija sa efectueze periodic procedura de detartraj la o din clinica stomatologica din sector 2, cum este Elveto Dent sau din apropiere.

Dintii capata o estetica imbunatatita dupa detartraj

Tartrul este inestetic si poate duce la aparitia unor pete la nivelul dintilor, de culoare galbena sau maronie. Dupa detartraj, dintii sunt curatati si capata stralucire.

Totusi, este important ca aceasta procedura stomatologica sa nu fie confundata cu procedura de albire dentara. Dintii devin mai curati si petele dispar, insa procedura de albire este una distincta.

Detartraj in sector 2 | Clinica stomatologica din sector 2 | Elveto-Dent.ro

detartraj in sector 2

Respiratia urat mirositoare este diminuata prin detartraj

Persoanele care nu au probleme cu dantura si totusi depisteaza ca au o respiratie urat mirositoare, trebuie sa ia in calcul faptul ca depunerile de tartru pot fi sursa principala a acesteia.

Dupa indepartarea tartrului, se elimina bacteriile care provoaca mirosul neplacut al respiratiei. Deci pe langa curatarea petelor si indepartarea tartrului, detartrajul are efecte benefice si asupra mirosului respiratiei.

In cadrul clinicii dentare Elveto-Dent.ro se efectueaza detartraj dentar manual sau cu ultrasunete, prin intermediul caruia se indeparteaza petele inestetice de pe dinti si se previne aparitia bolilor gingivale. Se recomanda ca procedura sa se repete o data la 6 luni pentru a proteja sanatatea dintilor si a gingiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here