Unul din cele mai importante si mai cerute tratamente stomatologice atat in clinica https://plazadent.ro, cat si in celelalte clinici de specialitate face referire la tratarea cariilor dentare. Medicii stomatologi sustin faptul ca aceste carii dentare nu numai ca pot face rau organismului din mai multe puncte de vedere, ci si limiteaza increderea in sine a pacientilor, determina respiratia urat mirositoare, dureri, si poate duce chiar la pierderea dintilor.

Tratamente dentare pentru carii – primul pas catre o sanatate orala de invidiat

Cariile dentare sunt poate cele mai comune afectiuni de care sufera oameni din intreaga lume, de toate clasele sociale si de toate varstele. Cariile dentare isi fac aparitia cand bacteriile din cavitatea orala ataca dintele. Daca nu sunt tratate, cariile provoaca infectii si duc la pierderea dintilor.

Cum poate fi identificata o carie dentara? Oricine stie care sunt primele semne si simptome ale cariei dentare atat din punct de vedere fizic, cat si vizual. Caria dentara este usor de recunoscut prin sensibilitatea dentara, prin durerea care apare, punctele negre, petele maro sau negre la suprafata dintilor sau in zona interdentara, prin respiratia care miroase urat si gustul neplacut.

Caria dentara este favorizata de o igiena orala deficitara, de consumul de bauturi acidulate, de dulciuri, de produse care afecteaza smaltul. Tutunul si consumul excesiv de alcool sau obiceiurile vicioase determina aparitia cariilor dentare. Cariile dentare pot fi tratate eficient in cadrul unui cabinet stomatologic in una sau mai multe sedinte, in functie de cat de avansate sunt.

Tratamente stomatologice | clinica stomatologica in sector 6 | Plazadent.ro

tratamente stomatologice

Obturatiile sau plombele dentare reprezinta cel mai des intalnit procedeu de tratare al cariei dentare din clinica stomatologica in sector 6 si nu numai. Chiar daca in fazele incipiente, cariile dentare nu provoaca durere, este important ca pacientii sa nu neglijeze primele semne care conduc la concluzia ca dintele sau maseaua este afectata de carie dentara.

Cea mai eficienta metoda de a preveni aparitia cariilor dentare este reprezentata de igiena orala corespunzatoare, de periajul de doua ori pe zi, de folosirea apei de gura si a atei dentare si de consultul periodic si detartrajul de doua ori pe an, insotit de igienizare profesionala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here