Cu toate ca nu este un oras turistic, Oradea este apreciat de vizitatori, atat de cei din tara, cat si de cei straini pentru eleganta, aerul vestic si arhitectura impresionanta. Regiunea oradeana gazduieste o multime de locuitori care se afla in posesia unor carti rare, scrise de autori celebri sau care fac parte din editii limitate. Din acest motiv, anticariatul Cumpar Carti prezinta interes pentru efectuarea unor achizitii de carti in Oradea, incurajandu-i pe proprietari sa contacteze echipa de anticari.

Ce genuri si categorii de carti sunt acceptate la anticariat?

Spre bucuria tuturor vanzatorilor, anticariatele sunt cumparatori de carti vechi si noi, indiferent de genul literar sau de categoria din care fac parte. De la manualele tehnice, de specialitate, pana la cele de beletristica, toate cartile reprezinta un interes crescut pentru anticariate, fara sa conteze anul in care au fost publicate. Cu toate acestea, exista sanse in plus pentru proprietarii de editii limitate sau de carti rare sa intre in posesia unor sume mult mai avantajoase de bani decat daca ar vinde produse obisnuite.

Achizitii de carti in Oradea | cumparatori de carti vechi | CumparCarti.ro

Achizitii de carti in Oradea

Principalii pasi ai procesului de vanzare a cartilor catre anticariate

CumparCarti.ro ofera o procedura simpla de vanzare a cartilor catre anticariate, prin achizitorii care asigura cu profesionalism fiecare etapa. Acestia se deplaseaza la domiciliul proprietarului, indiferent de orasul in care se afla si pun in aplicare un proces amanuntit de analizare a produselor. In cazul in care colectia respectiva se afla intr-un stadiu decent sau chiar excelent, anticarii pot stabili un pret avantajos pentru proprietar, tinand cont de fiecare particularitate in parte a produsului care ar putea cantari considerabil la pretul final. Experienta acestora este una vasta, fiind fini cunoscatori si evaluatori ai cartilor. Achizitorii anticariatului sunt, probabil, printre singurii specialisti care cunosc exact care este valoarea unei carti doar privind-o.

Lichidarea bibliotecii personale este o modalitate sigura de a intra in posesia unei sume generoase de bani, captand atentia achizitorilor. Tocmai de aceea, cei care sunt hotarati sa faca o astfel de schimbare semnificativa, pot intra in legatura cu anticariatul Cumpar Carti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here