In ritmul alert al vietii cotidiene, independenta si mobilitatea sunt esentiale pentru toata lumea, chiar si pentru cei care se confrunta cu diverse defecte sau afectiuni lombare. Pentru a le facilita procesul de deplasare din punctul A in punctul Z, producatorii au prioritizat fabricarea si comercializarea cadrelor de mers, cu ajutorul carora persoanele cu handicap locomotor sau cu probleme lombare sa se poata deplasa fara sa depinda de ajutor extern. In continuarea articolului vor fi prezentate cateva imbunatatiri pe care un astfel de dispozitiv de recuperare le aduce in viata de zi cu zi.

Recapatarea independentei de deplasare

Cine nu isi doreste sa fie stapan pe propriile forte si sa se poata deplasa pe cont propriu? Din fericire, atat cadrul de mers, cat si fotoliul rulant pot indeplini acest criteriu fara nicio problema. Ambele dispozitive de recuperare asigura stabilitate si confort in timpul deplasarii, pentru ca pacientul sa ajunga in siguranta, fara ajutor din exterior, oriunde doreste.

Risc scazut de accidentari

Persoanele varstnice care se confrunta cu dificultati de deplasare sunt expuse riscului de a se accidenta atat in casa, cat si afara. Tocmai de aceea, specialistii recomanda utilizarea unui cadru de mers care asigura o stabilitate mai ridicata. Cei care se afla in astfel de situatii sau au persoane dragi care se confrunta cu dificultati de deplasare, ar putea lua in considerare TesaMedical.ro, un portal online unde vor gasi astfel de produse in categoria dispozitivelor de recuperare. Aceste articole medicale sunt confectionate din materiale rezistente.

Cadre de mers | TesaMedical.ro

Cadre de mers

Incurajarea si intretinerea activitatilor fizice

Sportul nu trebuie sa fie exclus nici din viata celor care sufera de afectiuni lombare, ci, din contra, este chiar recomandat, pentru ca, prin intermediul sau, pot capata un nivel mai mare de mobilitate. Singura situatie in care sportul ar reprezenta un pericol este in cazul recuperarii dupa o interventie chirurgicala, situatie in care activitatea trebuie sa fie reluata treptat.

Cadrul de mers este o modalitate prin care toata lumea isi poate recapata mobilitatea si independenta in mers, fara sa se puna in pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here