Asistentele, medicii si infirmierele trebuie sa se asigure ca poarta vestimentatia potrivita atunci cand intra in contact cu pacientii, pentru a se proteja eficient de bolile si virusurile cu care risca sa intre in contact. Una dintre cele mai importante piese vestimentare este halatul medical, care trebuie sa aiba proprietati antibacteriene si sa asigure un nivel ridicat de protectie in timpul purtarii. In cele ce urmeaza vor fi prezentate cateva aspecte esentiale de care trebuie sa se tina cont la achizitia unui halat.

Halat medical cu material calitativ si antimicrobian

Cadrele medicale sunt intotdeauna supuse riscului de a intra in contact cu boli infectioase care le pot pune viata in pericol. Tocmai de aceea, folosirea unui halat confectionat dintr-un material antimicrobian contribuie semnificativ la sporirea gradului de protectie. In oferta Tesa Medical, cei interesati au posibilitatea de a descoperi o gama variata de articole vestimentare medicale realizate din materiale naturale, care asigura confort si libertate de miscare. In plus, materialele utilizate permit pielii sa respire, fara ca purtatorul sa se supraincalzeasca.

Marimea potrivita a halatului

Un alt aspect de care achizitorul trebuie sa tina cont atunci cand cumpara un astfel de produs este marimea. Fiind vorba de medici si asistente, a caror activitate este intotdeauna agitata, conteaza foarte mult ca halatul sa nu fie nici prea stramt, nici prea larg. La TesaMedical.ro sunt disponibile colectii generoase de halate medicale in toate marimile, astfel incat cumparatorul sa aleaga un produs potrivit.

Halat medical | TesaMedical.ro

Halat medical

Croiala halatului medical

Cumparatorii pot opta pentru o croiala clasica, dreapta, dar si pentru una care evidentiaza linia corpului, daca sunt in cautarea unor halate moderne. Cu toate acestea, conteaza foarte mult ca produsul selectat sa nu limiteze miscarile. Aceste tipuri de halate sunt, de cele mai multe ori, apreciate de femei, in timp ce barbatii opteaza, fara dar si poate, pentru halatele cu o croiala dreapta.

Articolele vestimentare purtate de medici trebuie sa fie confectionate, asadar, din materiale de inalta calitate, sa se potriveasca perfect cu marimile utilizatorului si sa aiba o croiala comoda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here