Indiferent de activitatea defasurata de companie, in orice birou trebuie sa existe cel putin o imprimanta, de preferat una multifunctionala. Cei care isi doresc un astfel de echipament performant pot fi nevoiti sa scoata sume mari de bani, care pot destabiliza bugetul companiei, o solutie potrivita fiind reprezentata, in acest caz, de multifunctionalele sh.

Desi pot fi considerate a fi echipamente din generatii vechi, avantajele pe care le pot oferi multifunctionalele la mana a doua sunt numeroase, mentenanta fiind numai una dintre acestea. Astfel ca se vor dovedi o investitie avantajoasa pentru orice activitate de business.

Ce avantaje ofera multifunctionalele sh?

Cei care opteaza pentru echipamente second-hand pot face economii semnificative, se estimeaza ca preturile sunt cu 50 pana la 60% mai mici decat in cazul echipamentelor noi. In plus, daca sunt cumparate de la magazine de specialitate, cum este magazinul online It-Sh.ro, care comercializeaza echipamente IT si accesorii second-hand si refurbished, multifunctionalele se vor afla in buna stare de functionare.

Dupa cum este mentionat anterior in articol, mentenanta unor astfel de accesorii pentru birou este si ea un aspect important si un avantaj al multifunctionalelor second hand. Acest lucru se datoreaza accesibilitatii pe care o au piesele de schimb. In cazul unui echipament nou, piesele de schimb nu numai ca sunt foarte scumpe, dar pot fi si greu de gasit, pe cand in cazul celor second hand, piesele pot fi gasite chiar la vanzatorul imprimantei multifunctionale.

Multifunctionale sh | imprimante sh | It-Sh.ro

Multifunctionale sh

Pot fi cumparate multifunctionale sh si de persoanele fizice?

Oricine are nevoie de o imprimanta multifunctionala poate alege una second hand de la magazinul IT SH, indiferent ca sunt persoane juridice sau persoane fizice. Multe dintre functiile pe care le indeplineste o imprimanta multifunctionala pot fi inutile pentru persoanele fizice, care folosesc un astfel de echipament pentru imprimarea a diferite hartii si documente.

Prin urmare, o solutie mai potrivita pentru acestia se pot dovedi a fi imprimantele sh, care au dimensiuni mai mici si a caror utilizare este una foarte simpla, care nu presupune o instruire speciala.

Indiferent pentru ce tip de echipamente sau accesorii IT sau pentru birou s-ar opta, cele second hand pot reprezenta solutia salvatoare in orice situatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here