In procesul de planificare a nuntii, exista lucruri despre care ar trebui sa stiti si exista lucru pe care este esential sa le stiti pentru a avea parte de nunta perfecta! Nunta este un eveniment special pentru cei doi miri, dar si pentru membrii familiei si prieteni. Din acest motiv, totul ar trebui pus la punct inaintea marii zile, astfel incat toata lumea sa se poata bucura de eveniment si de toata petrecerea din ziua respeciva. Pentru ca acest lucru sa se intample, este nevoie de o atenta planificare, asa ca iata cateva sfaturi in acest sens!

Conversatiile despre bani sunt intotdeauna grele, dar fara sa stiti cat puteti cheltui nici macar nu puteti incepe sa planificati ceva. Asadar, stabiliti bugetul in care va puteti incadra si creionati planul nuntii pe baza acestuia! Aceasta afirmatie nu ar trebui sa va sperie, ci dimpotriva, sa va determine sa priviti situatia intr-un mod cat se poate de realist. Deci, primul lucru de facut pentru o nunta perfecta, este sa stabiliti bugetul in care va puteti incadra!

S-ar putea ca intotdeauna sa fi visat la o nunta de primavara sau la aniversarea unuia dintre miri. De multe ori, acest lucru s-ar putea sa nu fie posibil. O idee buna este sa discutati cu familiile si sa stabiliti o data intr-o perioada convenabila pentru ambele parti. Nu uitati ca lunile de vara si inceputul toamnei sunt cele mai aglomerate in ceea ce priveste nuntile, asa ca este de preferat fie sa le evitati daca doriti o anumita locatie, fie sa rezervati cu mult timp inainte. Ideal ar fi sa aveti cat mai multa flexibilitate in ceea ce priveste data nuntii!

Cu siguranta, v-ar placea sa invitati la nunta fiecare prieten, verisor, coleg de munca, dar probabil ca nu este realist. Discutati cu partenerul si stabiliti cati si ce fel de invitati va doriti. Unii se simt bine doar cu rudele si prietenii foarte apropiati, iar altii vor sa invite pe absolut toti cunoscutii chiar daca relatiile nu sunt chiar atat de apropiate. Alegerea locatiei depinde numarul de persoane de pe lista, asa ca faceti din asta o prioritate.

Dupa acesti pasi definitorii, vine si partea frumoasa a organizarii. In primul rand, va trebui sa alegeti un stil pe care sa-l respectati in toate: realizarea invitatiilor, decorul, rochia, inelele, tortul, prajiturile si orice alt detaliu care conteaza pentru voi. De obicei mirii, sau mai degraba miresele, cam stiu ce vor si cum vor, asa ca nu vor trebui sa-si defineasca acum stilul, insa cum azi exista diverse variatii ale fiecarui stil, tot e un pic de munca.

Tort pentru nunta | torturi personalizate | eTorturi.ro

tort pentru nunta

Daca toate detaliile conteaza din punct de vedere vizual, tortul pentru nunta este cel care are un impact major si din punct de vedere gustativ, motiv pentru care trebuie ales cu grija, cu gandul la invitati. Vestea buna este ca la https://etorturi.ro/, cofetarii pot personaliza gustul produselor in functie de dorintele clientilor, iar tortul de nunta nu face exceptie. Asadar, indiferent de preferinte, puteti avea parte de torturi personalizate pentru orice eveniment!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here