Indiferent despre ce tip de spatiu este vorba – fie ca este o locuinta, un birou sau un spatiu industrial – exista situatii in care sunt necesare aplicarea unor solutii pentru protejarea unor obiecte din metal, ori chiar vopsirea acestora pentru a le schimba culoarea. Astfel ca apelarea la o vopsitorie de metal ar fi cea mai indicata pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate.

Un astfel de furnizor de servicii este Studio Metal care, pe langa vopsire, este si singurul studio specializat exclusiv in constructii metalice. Pornind de la specificul activitatii, precum si de la experienta de peste 11 ani pe piata, calitatea serviciilor oferite este demonstrata si prin protofoliul de proiecte realizate, care este foarte variat si stufos. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul StudioMetal.ro .

  1. Pregatirea suprafetei de catre vopsitoria de metal

Pentru ca rezultatul final sa fie unul foarte bun si rezistent, primul pas care trebuie realizat, inainte de vopsirea metalului, este pregatirea suprafetei, cu atat mai mult cu cat atat fierul, cat si otelul – cele mai utilizate metale – au tendinta de a rugini sau coroda. Prin urmare, suprafata trebuie mai intai curatata de praf si grasimi, iar apoi uscata.

In cazul in care aceasta suprafata nu a mai fost vopsita, praful trebui eliminat prin aspirare, periere sau stergerea cu o laveta din bumbac, iar degresarea se realizeaza cu un diluant special. In schimb, daca a mai fost vopsita, suprafata trebuie curatata de vechea vopsea, cu o masina de slefuit, o perie de sarma sau banda abraziva.

Daca suprafata prezinta rugina, aceasta ar trebui curatata fie printr-un proces mecanic – cu ajutorul masinii de polizat sau manual – fie printr-unul chimic, prin aplicarea unui inhibator de rugina.

Vopsitorie de metal | vopsitorie jante auto | StudioMetal.ro

vopsitorie de metal

  1. Protejarea metalului

Este important ca odata ce a fost curatata rugina de pe metal, acesta sa fie protejat impotriva reaparitiei acesteia. Acest lucru se realizeaza prin aplicarea unei solutii speciale, grund sau email pentru protectia metalelor.

  1. Vopsirea metalului

Abia acum se trece la vopsirea propriu-zisa, aceasta putand fi realizata fie cu pensula, prin pulverizare sau cu rola. Toate aceste etape trebuie sa le respecte si pasionatii de masini care opteaza pentru o vopsitorie jante auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here