Cei care cauta un dentist in drumul Taberei, Bucuresti, pentru copil, ar trebui sa se orienteze doar catre un cabinet care ofera tratamente de pedodontie, cum este clinica stomatologica Plaza Dent. Probabil toti parintii stiu ce sunt cariile dentare, anume o „gaura” in dinte. Insa, nu multi stiu ca aceste carii reprezinta efectul unei afectiuni dentare netratate.

Poate fi oprit efectul? Pot fi prevenite cariile cu adevarat? Vizitele la medicul dentist trebuie sa inceapa de la varste fragede. Pedodontul trebuie sa verifice chiar si gingiile bebelusilor, pentru a se asigura ca dintii vor erupe la timp si ca se vor dezvolta corect.

Vizitele din timp la clinica dentara PlazaDent.ro determina rezultate semnificative in timp: dinti sanatosi, precum si dezvoltarea unei relatii apropiate cu medicul stomatolog. Multe persoane se confrunta cu teama de dentist, iar acest lucru este o consecinta a unor experiente neplacute, ori a lipsei vizitelor la timpul lor.

Din pacate, formarea bacteriilor nu poate fi impiedicata. Intre dinti, pe gingii si pe limba se dezvolta bacterii, dintre care unele pot fi utile, iar altele daunatoare, cum ar fi cele care duc la dezvoltarea cariilor. Dintii dezvolta carii si ca urmare a bacteriilor formate din cauza consumului de zahar.

Ce se intampla in cavitatea bucala zilnic

In fiecare zi, in cavitatea bucala au loc procese din cauza alimentelor consumate. Primul efect al alimentelor si bauturilor ce contin zahar sau amidon consta in dezvoltarea unei placi dentare (un strat incolor, format din bacterii). Aceasta apare din cauza bomboanelor, a laptelui, a fursecurilor, sucurilor si chiar a painii. De fiecare data cand o persoana consuma o bautura, ori un aliment ce contine zahar sau amidon, bacteriile se folosesc de ocazie pentru a produce acizi.

Dentist in drumul Taberei | Clinica dentara din Bucuresti | PlazaDent.ro

clinica dentara din Bucuresti

Cum se formeaza cariile dentare?

Atunci cand dintii sunt expusi frecvent la acest tip de alimente, smaltul isi pierde din minerale. O pata alba poate aparea in zona in care mineralele au fost pierdute. Acesta este un semn pe care dintele il ofera din timp, inainte dezvoltarii unei carii.

Atunci cand medicul pedodont recomanda, trebuie utilizata o pasta de dinti cu fluor, ce previne dezvoltarea cariilor.In concluzie, vizitele la Plaza Dent, clinica dentara din Bucuresti, pot previn aparitia cariilor la copii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here