Cine ia in considerare adoptarea unui sistem ERP, va beneficia de o baza de date centrala pentru intreaga companie, elaborand cu succes rapoartele necesare, crescand semnificativ productivitatea angajatilor si reducand costurile din cadrul firmei.

Acestea sunt cateva dintre motivele pentru care antreprenorii investesc in solutii ERP, un soft performant si special elaborat pentru companiile care tind catre perfectionare. In cele ce urmeaza vor fi amintite principalele imbunatatiri care sunt aduse fiecarei companii.

Securitatea datelor companiei

Toate datele legate de companii sunt de-a dreptul importante si vizeaza procesul de evolutie, de solutionare a unor probleme sau pur si simplu performanta financiara, comportamentul clientilor, eficienta operationala sau tendintele pietei. Un soft ERP ajuta la protejarea tuturor acestor date, fiind stocate intr-un singur loc, ceea ce inseamna ca sunt mai usor de accesat. Programul inlocuieste foile de calcul si alte documente care se afla pe desktopurile angajatilor si sunt transmise prin e-mail.

Toate datele sunt corect centralizate

Datele raspandite in diverse servere sunt mult mai usor de pierdut sau de omis. Cu ajutorul sistemului ERP de la AttoSoft.ro, toate datele companiei vor fi stocate intr-un singur loc, astfel incat sa fie cat mai usor de centralizat si accesat.

Productivitate crescuta

Exista nenumarate moduri prin care un sistem ERP poate da un impuls nivelului de productivitate a afacerii. Automatizeaza multe sarcini de baza, repetitive, eliberand angajatii sa lucreze la alte proiecte care aduc mai multa valoare organizatiei. De asemenea, ajuta considerabil si la finalizarea unei varietati de sarcini mult mai rapid, simplificand procesele si reducand timpul petrecut cautand informatiile necesare.

Solutii ERP | AttoSoft.ro

Solutii ERP

Economii semnificative

Antreprenorii aleg implementarea acestui sistem si datorita faptului ca pot economisi sume semnificative de bani. De ce? Ei bine, numarul erorilor din cadrul sarcinilor operationale si administrative care ar solicita costuri scade semnificativ. In plus, introducerea manuala a datelor sau procesele care necesita un consum ridicat de hartie, de exemplu, sunt eliminate cu acest software.

Attosoft este reprezinta o solutie viabila pentru toate companiile care vor sa-si extinda activitatea. Prin implementarea sistemului ERP, procesele interne de lucru sunt optimizate, fluxul de lucru este imbunatatit, iar costurile operationale sunt reduse semnificativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here