Cei care sunt sceptici cu privire la anunturile de tipul „cumpar carti de orice fel”, ar trebui de fapt sa le ia in considerare. Astfel suna anunturile anticariatelor care accepta o mare varietate de domenii privind cartile, ceea ce este in beneficiul vanzatorilor.

Nu doar vanzatorul are de castigat, dar si anticariatul, precum si urmatorul cititor. Cu cat tipul cartilor va fi mai vast, cu atat mai multa informatie va ajunge la pasionatii de lectura. Asadar, anticariatul https://cumparcarti.ro/ achizitioneaza saptamanal mii de carti, toate din diverse domenii, precum: literatura, istorie, dezvoltare personala, stiinte exacte sau carti pentru copii.

Ce presupun anunturile „cumpar carti de orice fel”?

Aceste anunturi vin din partea anticariatelor interesate de orice domeniu al cartilor. Ceea ce este mai important, este starea cartilor – acestea nu trebuie sa fie mazgalite, sa nu aiba pagini rupte sau copertile degradate.

Din punct de vedere financiar, avantajele vor exista de partea tuturor: anticariat, vanzator si cumparator final. Vanzatorul isi va primi banii pe loc pentru carti, iar anticariatul va detine titlurile. In acelasi timp, urmatorul client va putea cumpara volumele preferate la preturi nemaipomenite, la care nu ar avea acces intr-o librarie.

In plus, aceste anticariate care cumpara carti, dar si restul persoanelor implicate, contribuie la protejarea mediului inconjurator prin reciclarea cartilor.

Procedura vanzarii este foarte simpla: doar cu un apel telefonic la anticariat se realizeaza o programare pentru evaluarea cartilor. Acestea sunt evaluate de catre specialistii cu o experienta de peste 12 ani in materie de anticariat. In urma evaluarii la domiciliu, vanzatorul va obtine un pret corect.

Cumpar carti de orice fel | anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

cumpar carti de orice fel

Ce carti pot fi vandute catre un anticariat?

Indiferent de domeniul din care fac parte, cartile pot fi noi si vechi. Cel mai important aspect este intretinerea cartilor corespunzator inaintea revinderii lor. Asadar, chiar si titlurile aparute dupa anul 2000 se incadreaza in cele acceptate.

Cine poate vinde catre un anticariat?

Oricine doreste putin spatiu liber in biblioteca isi poate vinde cartile anticariatului. Odata ce cartile au fost citite, acestea sunt uitate pe rafturile bibliotecilor. Este o practica total gresita – continutul volumelor trebuie valorificat in continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here