In orice casa exista o biblioteca, mai mult sau mai putin ofertanta, in care se afla si carti vechi sau care nu mai sunt interesante pentru cititori. De aceea, majoritatea anticariatelor publica anunturi de tipul „cumpar carti in regim anticariat”, venind in intampinarea unor nevoi pe care le pot avea acesti cititori.

Printre cele mai des intalnite situatii in care aceste anunturi s-au dovedit a fi de mare ajutor se numara urmatoarele:

  1. Nevoia de spatiu

Un numar foarte mare de carti presupune si alocarea unui spatiu mare in care acestea sa fie asezate. Numai ca, la un moment dat, spatiul respectiv se poate dovedi neincapator, caz in care posesorii bibliotecii trebuie sa ia decizia de a scapa de o parte dintre cartile pe care nu le mai citesc.

Prin urmare, pot apela la serviciile oferite de anticariatul Anticariat-Carti.com, care se deplaseaza la adresa clientilor sai, pentru a le cumpara cartile.

  1. Nevoia de bani

De asemenea, exista situatii in care au nevoie urgenta de o suma de bani, iar alternativele prin care ii pot obtine nu sunt foarte avantajoase. Faptul ca nu trebuie sa depuna nici un efort sau sa plateasca vreun comision, fac din vanzarea de carti catre anticariate una dintre cele mai bune solutii de a face rost de bani.

Cumpar carti in regim anticariat | cumpar carti la kilogram | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti in regim anticariat

  1. Procesul simplu, asociat anunturilor „cumpar carti in regim anticariat”

Daca oamenii au luat deja decizia de a-si vinde cartile unui anticariat, tot ce mai au de facut este sa raspunda anunturilor acestora, care pot suna si sub forma „cumpar carti la kilogram”. Impreuna cu anticariatul vor stabili locul si data la care sa aiba loc vanzarea, iar o echipa a anticariatului se va deplasa la adresa indicata de vanzator, pentru evaluarea, platirea si ridicarea cartilor pe care le-a cumparat.

Prin urmare, clientii anticariatelor care isi vand cartile nu sunt nevoiti sa depuna nici un efort pentru realizarea acestui proces. Iar faptul ca nu se solicita nici un cost sumplimentar pentru evaluarea si ridicarea volumelor reprezinta un motiv in plus pentru care oamenii sa apeleze la aceasta solutie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here