Cu toate ca ceasurile sunt, in general, instrumente realizate pentru a masura timpul si a permite oamenilor sa isi programeze activitatile de zi cu zi, fara sa intarzie, acestea au devenit mai mult decat atat. Astazi, ceasurile reprezinta deopotriva un accesoriu care nu lipseste din garderoba oamenilor eleganti si chiar un obiect de colectie.

Exista insa momente in care posesorii unei colectii de ceasuri se pot gandi sa vanda cel putin o parte dintre acestea, iar intrebarea care se poate ivi in aceste conditii este unde pot vinde astfel de ceasuri de colectie. Anuntul „cumpar ceasuri” poate fi raspunsul de care au nevoie, mai ales daca in spatele sau se afla o casa de amanet.

De ce publica un amanet anunturi de genul „cumpar ceasuri”?

In general, la casele de amanet apeleaza oamenii care se afla intr-un impas financiar si care ofera ca garantie un obiect de valoare, in schimbul caruia sa primeasca suma de bani de care are nevoie. De-a lungul timpului insa casele de amanet si-au diversificat activitatea, tot in beneficiul clientilor sai, prin cumpararea obiectelor de valoare.

Desi la un amanet de ceasuri se duc cei care au nevoie de bani, pe care urmeaza sa o returneze ulterior, pentru a reintra in posesia obiectului amanetat, acesta poate fi si vandut, daca nu mai este folositor proprietarului. Astfel, banii obtinuti pot fi folositi dupa bunul plac si in functie de nevoi, fara grija ca ar trebui restituiti pana la expirarea contractului de amanetare. Valoarea obiectului respectiv este stabilita de un specialist al casei de amanet, care tine cont de o serie de criterii in procesul de evaluare.

Cumpar ceasuri | amanet de ceasuri | PremiumAmanet.ro

Cumpar ceasuri

Printre criteriile de care se tine cont la PremiumAmanet.ro pentru evaluarea ceasurilor sunt: vechimea, marca ceasului si starea in care acesta se afla. De asemenea, ceasul ar trebui sa fie insotit de cutia originala si de certificatul de garantie.

Dar un colectionar de ceasuri de marca va avea toate documentele si elementele obiectelor pe care le colectioneaza si pe care le poate pune la dispozitia cumparatorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here