Una din cele mai dificile decizii pe care le au de luat adultii in ceea ce priveste corectarea aspectului danturii lor este inserarea unui aparat dentar ieftin care sa ii ajute sa zambeasca din nou cu incredere si sa le confere acel aspect pe care nu l-au avut niciodata. Practic, un aparat ortodontic are ca si principal scop acela de a corecta imperfectiunile de aliniere sau de pozitie ale dintilor.

Acest aparat poate fi purtat pentru un an sau doi, in fuctie de complexitatea afectiunilor dentare, de varsta si de tipul de aparat dentar. Cu certitudine aparatul metalic va fi purtat mai putin pentru ca este mai puternic si mult mai rezistent, fiind preferat de pacienti pentru costul lui redus, pentru rezistenta si eficienta de care da dovada.

Cum functioneaza si cum actioneaza un aparat dentar ieftin metalic?

Aparatul dentar metalic face parte din tratamentul ortodontic propus de catre specialisti pentru corectarea aspectului danturii la orice varsta. Specialistii care reprezinta clinica dentara Elveto Dent cu adresa virtula https://elveto-dent.ro/ sunt ferm convinsi ca aceasta este cea mai eficienta metoda pentru corectarea imperfectunilor dentare. Este nevoie de purtarea aparatului dentar metalic pe o perioada de un an sau doi, pentru ca deplasarea dintilor se face lent si permite osului alveolar sa se adapteze schimbarilor produse.

Aparat dentar ieftin | clinica dentara Elveto Dent | Elveto-Dent.ro

aparat dentar ieftin

De asemenea, miscarea dintilor este obtinuta cu ajutorul bracketilor metalici lipiti pe suprafata vizibila a fiecarui dinte, tragand dintele spre pozitia finala. Aparatul dentar metalic este purtat permanent, 24 de ore din 24, tratamentul este neintrerupt pentru ca rezultatele sa se obtina in timp util. Este foarte important ca pacientii sa acorde o atentie deosebita periajului si sa foloseasca apa de gura si ata dentara, sa nu consume alimente lipicioase sau crocante care pot ramane printre componetele aparatului dentar.

Pe langa faptul ca aparatul dentar este extrem de vizibil, acesta fiind unul din cele mai mari dezavantaje ale sale, este una din cele mai eficiente metode de tratament, cu rezultate vizibile chiar si la adulti. Poate fi insa personalizat in culori vii si atragatoare, atat pentru adulti, cat si pentru copii, acest lucru acoperind designul mai putin estetic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here