Una din cele mai dificile situatii in care pot fi pusi pacientii unei clinici dentare este necesitatea extractiei unui dinte sau a unei masele, pierderea accidentala a unui dinte, precum si inlocuirea bresei edentate intr-o perioada cat mai scurta cu un implant dentar in Bucuresti.

Specialistii https://implantologiesector4.ro recomanda tuturor pacientilor serviciile de implantologie, fiind cele mai sigure, mai rezistente si de lunga durata pentru inlocuirea dintilor si maselelor lipsa. Surubul din titan este o solutie biocompatibila cu organismul uman care asigura o sansa de reusita de 100% a operatiunii de inlocuirii a dintelui sau maselei lipsa fara a afecta dintii vecini.

Ce presupune inserarea unui implant dentar in Bucuresti si care sunt etapele acestei operatiuni

Tehnica inserarii in cauza unor implanturi dentare de buna calitate includ mai multe etape care trebuie sa fie respectate pentru ca rata de reusita sa fie una foarte ridicata. In primul rand, este necesara consultatia. Medicul specialist va efectua o consultatie pacientilor in urma careia va stabili daca este sau nu un candidat ideal pentru realizarea unei asemenea interventii. Medicul implantolog va avea nevoie si de o radiografie panoramica, precum si de analize medicale.

Dupa aceasta etapa, medicul va efectua planul de tratament ce va cuprinde toate informatiile necesare pentru a ajunge la rezultatul dorit, ce va include costurile si timpul estimat. Urmeaza etapa inserarii propriu-zise a implantului. Succesul interventiei depinde de mai multi factori, insa rata de reusita este de aproape 100%. Cu certitudine pacientul nu va resimti durere si nu se va confrunta cu situatii neplacute pentru ca toata procedura se efectueaza sub anestezie.

Implanturi dentare | Implant dentar in Bucuresti | ImplantologieSector4.ro

implanturi dentare

Dupa ce implantul este introdus, la o perioada de o saptamana se vor scoate firele. Perioada de vindecare dureaza cateva luni, iar urmatoarea etapa este atasarea capei de vindecare si a bontului protetic, un element care va sustine noua coroana dentara. Coroana detara pe implant va imita forma dintilor naturali si va fi realizata din zirconiu si acoperita cu ceramica.

In ceea ce priveste ingrijirea implanturilor, de aceasta etapa de lunga durata va depinde succesul si rata de reusita a mentinerii implantului in conditii bune cat mai mult timp in cavitatea bucala. Implanturile se ingrijesc acasa printr-o igiena orala adecvata, dar si prin vizita in cadrul unei clinici stomatologice pentru igienizare profesionala de doua ori pe an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here