BMW M3 CS va avea 460 de cai putere

0
147

Modelul BMW M4 CS reprezinta singura modalitate de a ne apropia cu adevarat de o versiune GTS de inalta performanta. Echipat cu un populsor care produce 460 de cai putere, modelul accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 3,9 secunde, o imbunatatire serioasa fata de versiunea simpla M4.

Vestea buna este ca iubitorii marcii germane mai au o sansa de a ajunge la versiunile de inalta performanta, pentru ca producatorul german va aplica acelasi tratament si variantei in patru usi M3.

De putere se ocupa acelasi propulsor bi-turbo in sase cilindri de 3,0 litri, limitat de aceasta data la “doar” 460 de cai putere.

Asemenea variantelor M4 CS si M4 GTS inaintea lui, si M3 CS va trece printr-o serie de “tratamente” de pierdere a greutatii, avand in vedere faptul ca versiunea sedan actuala ajunge pana la 1.605 kilograme.

Printre modificarile majore se numara o noua capota din fibra de carbon, un spoiler nou pe fata, un difuzor nou pe spate si cateva guri noi de aer pe grila frontala. Nu vor lipsi jante si anvelope de cea mai noua generatie.

Citeste tot articolul…

Sursa foto: cars.ro

Comenteaza pe facebook articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here