Sătul de înghesuiala de Black Friday? Fiddmark a lansat cardul care promite să fie “black” tot timpul anului

0
Dacă în urmă cu un deceniu căutarea unui loc de muncă presupunea eforturi considerabile, cosmetizări de CV-uri și aplicări multiple, astăzi piața muncii cunoaște ceea ce poate fi numit un dezechilibru inversat. Angajatorii trec printr-o situație de criză fără precedent în identificarea și atragerea celor mai buni oameni, motiv pentru care sunt dispuși să investească sume din ce în ce mai importante pentru a-și fideliza personalul și a-l menține motivat.
Fiddmark negociază prețuri speciale la mai multe bunuri și servicii, dintr-o gamă foarte variată de domenii și le pune la dispoziția angajatorilor prin emiterea de carduri, pe care aceștia le oferă mai departe salariaților proprii în pachetul de beneficii alături de salariul propriu-zis, prime, bonuri de masă, asigurări medicale și altele.
Costurile pe care un angajator le suportă pentru motivarea unui salariat sunt printre cele mai mici de pe piață (aproximativ 20 lei / salariat / lună – echivalentul unui bon de masă), permițând astfel companiilor să mențină costurile sub control. La rândul lor, beneficiarii finali ai cardurilor – angajații – primesc dreptul de a accesa prețuri speciale timp de 12 luni, la un număr de societăți partenere aflat în continuă creștere, scopul final fiind acela de a crește puterea de cumpărare a oamenilor.
Conceptul este unul similar cardurilor de fidelitate disponibile la diverse magazine, diferența constând în faptul ca Fiddmark iși propune să adune cât mai multe oferte speciale sub aceeași umbrelă, care să crească permanent și să asigure o atractivitate tot mai mare de la o lună la alta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here