Pana nu demult, erau foarte populare tratamentele cu keratina pentru par, dar acum, dupa noile descoperiri in domeniu, cel mai nou tratament par cu botox ajuta femeile sa aiba o podoaba capilara mai frumoasa, mai sanatoasa si mai admirata de cei din jur. Tratamentul cu botox este ideal pentru toate tipurile de par, chiar daca este ars, vopsit, daca a trecut prin diferite proceduri de coafare sau tratamente de indreptare, daca are varfurile despicate sau este natural.

Beneficiile apelarii la un tratament pentru par cu botox

Tratamentul cu botox pentru par are rolul de a reconstrui firul de par, de a preveni caderea si ruperea parului, de a-i reda acestuia stralucirea si finetea naturala si de a-i creste volumul. Din ce in ce mai multe vedete apeleaza la acest tip de tratament pentru a avea mereu un par frumos, stralcitor, pentru a se bucura de efectele benefice o perioada indelungata.

Specialistii salonului http://freestylebeauty.ro isi dau toata silinta sa asigure doamnelor si domnisoarelor cele mai bune conditii de intretinere a parului si de regenerare a acestuia. Pentru ca fiecare femeie isi doreste un par sanatos, frumos si matasos cu un minim de efort, acum acest lucru este posibil prin simpla interventie a specialistilor.

Ce presupune tratamentul revolutionar cu botox pentru par?

Tratamentul cu botox pentru par reprezinta cea mai noua tehnologie de indreptare, reparare si hidratare a parului cu efect de pana la 6 luni. Acest tratament nu numai ca reconstruieste firul de par, il hidrateaza, previne caderea si ruperea lui, ii reda stralucirea si ii creste volumul.

Tratament par cu botox | freestylebeauty.ro

Extensii par cu keratina

Comparativ cu tratamentele cu keratina care nu ajuta la refacerea firului de par si nu pot fi realizate decat daca sunt indeplinite anumite conditii, tratamentul cu botox pentru par nu are reactii chimice, are la baza ingrediente naturale in concentratii mari si poate fi aplicat in multiple repetari pe toata durata firului de par, chiar si la intervale scurte de timp.

Nu in ultimul rand, tratamentul cu botox pentru par actioneaza simplu si delicat, dar totodata eficient si foarte puternic pentru a-i reda acestuia flexibilitatea, sanatatea, stralucirea si totul fara niciun efort suplimentar, fara folosirea niciunui dispozitiv electronic de indreptat, fara a cheltui banii pe tratamente din farmacii sau din magazinele de cosmetice care promit mult si nu fac nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here