De obicei, la anticariate apeleaza oamenii care doresc sa isi cumpere carti la preturi mici, dar aceasta nu este singura activitatea desfasurata de anticariate. Un alt tip de activitate, dar mai putin cunoscuta, este cea de achizitii carti.

Motivele pentru care apeleaza anticariatele la achizitii de carti

Cei care apeleaza adesea la serviciul de achizitii de carti al anticariatelor sunt pasionatii de lectura, care isi fac ordine in propria biblioteca, pentru a face loc noilor volume pe care doresc sa le cumpere. In schimb, motivele pentru care anticariatele apeleaza la aceasta solutie sunt altele si diverse.

Unul dintre cele mai importante motive care le-a determinat pe anticariate sa dezvolte aceasta ramura a activitatii lor este dorinta de a avea o colectie proprie de carti cat mai numeroasa si cat mai variata.

Anticariat cumpar carti | Achizitii carti | CumparCarti.ro

anticariat cumpar carti

De aceea, anticariatele aleg sa isi promoveze activitatea prin intermediul unor anunturi de genul „anticariat cumpar carti”, care sunt publicate, in general, pe internet.

Un alt motiv la fel de important este dorinta de a oferi un ajutor celor care au nevoie. Cum vanzarea de carti anticariatelor reprezinta una dintre cele mai simple si rapide modalitati de a face rost de bani, ajutorul pe care aceasta categorie de oameni il primesc de la anticariate este foarte util.

In plus, vanzarea cartilor catre anticariate este o solutie eficienta si pentru cei care isi doresc sa scape de anumite carti sau chiar sa isi lichideze biblioteca, fara a distruge insa volumele.

De asemenea, faptul ca prin cumpararea cartilor anticariatele le ofera acestora o noua viata este un alt motiv pentru care anticariatul CumparCarti.ro si-a dezvoltat aceasta ramura a activitatii.

Alegerea de a o promova mai ales in mediul online este motivata de numarul foarte mare de persoane la care poate ajunge informatia. Astfel si numarul volumelor salvate de la distrugere sau disparitie este mai mare.

Se poate concluziona ca serviciul de achizitii carti al anticariatelor este unul benefic atat pentru ele, cat si pentru vanzatorii de carti, dar mai ales pentru volumele care fac obiectul vanzarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here